Nesze!szer

Dolgok, amelyek teljesen feleslegessé váltak a karantén alatt

2020. április 06.

 

 

felesleges_karanten_targyak.jpg

 

4. hete nyaralunk itthon és hol a nappaliban, hol a konyhában csapatjuk. Néhány dologra pedig rájöttem, mennyire felesleges lett számomra ezalatt az idő alatt.... pedig régebben. Na mondom is, melyek ezek.

- Táska. Mivel A-ból B-be eljutni most nem nagy fáradtság, se a személyimet, se a gyerek innivalóját, se olvasnivalót nem kell vinnem magammal. A táskáim most pihennek és felkészülnek. Persze, néha megakad rajtuk a szemem és fintorgok egy furát...D

- Okosóra. Meg kell mondjam, magát a múfajt igen kedvelem, de most nem adja az élet a nagy szükséget ehhez a dologhoz. Pont itthon vagyok és látom a méljeimet. A butácska órát se annyira nézem, azt kell mondjam.

- Határidőnapló. Na, ez a kedvencem. Gondosan kiválasztottam idén, milyen is lesz majd az, ami ideáliss társammá válik rohanó hétköznapjaim során. Anyanaplóm lett. Hát, olyan nagyon nem használom most. Jelenleg épp azt vázolom bele, melyik nap mit kéne főzni.  A meetingek rész eléggé kárcsú...D

- Tűsarkú. Hát ugye, amennyiben x naponta kimegyünk, nem a piros magasban risztálok a közértben. Bocsi, ha te igen.

- Vasalódeszka. Minek is most? Nem sok tárgyaláson nézik a blúzomat, az biztos.

- Kis falatka. Most nem ez az, ami a táskámban kell, hogy legyen, mert nem megyünk sehová, ahol megéhezhetnénk. Tehát bocs Dörmi, elfeledtelek.

- Telefontöltő 2. Hát, az időt tölthetném vele, mert feleslegessé vált. Bőven elég egy itthon. De eljön még a  második Samsung kábelkám ideje!

- Sminkfixáló. Nem igazán van, amit fixálnia kéne és ez fix.

- Rúzs. Oké, majd biztos csinálok karatnénos megőrülést, de azért lássuk be, a beige árnyalat és a vörös sem látszik a maszkom alatt.

- Gyűrű. Ez meg a kesztyű miatt lett totál értelmetlen, elég nehéz felhúzni enélkül is a fehér kis cukikámat... vagy a designer remekeket.

Nálatok mi vált haszontantalanná?

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6615580888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dedoca eder 2020.04.07. 16:51:28

nem olvastam végig, de már a címben szerepel a vasalódeszka. talán a blogger nem tudja, hogy a vasalás nem csak a ruha kisimítására jó, hanem az egyik legjobb fertőtlenítő is egyben. honnan tudná... nem része a 'hogyanírjukblogot' tanfolyamnak...

beautyka 2020.04.07. 16:52:40

@dedoca eder: a blogger tudja és köszöni szépen... ám mivel ki sem mozdul otthonából, nem él a lehetőséggel. Szép napot!

Treff Bubi 2020.04.07. 20:02:41

A vasalódeszka kiváló állítható magasságú laptoptartó, mini íróasztal;)

Pipas 2020.04.08. 07:19:54

Vannak alapvetőbb dolgok is:

cipő
kabát
esernyő
kocsikulcs
lakáskulcs
buszbérlet
nadrág... ó, igen, nadrágon egész vagyonokat fogunk megsprórolni. :D

pottomcarool7 2020.04.08. 07:20:13

A bejárati ajtó :D és a mentolos cukorka :P ja és a havi Bkk bérlet

R2D2 & C3PO 2020.04.09. 07:48:54

Készpénz. Most kártyát viszek.
A pénztárcám is itthon hagyom, a blokkot, a kártyákat a zsebemben viszem. Jó időben? Gondolom viszek zippes zacsit. Ezeket azután, hogy hazatértem szépen parkoltatom egy fűtőtest melletti lerakóasztalkán minimum 3 napig. És amit lehet, mindennel ugyanez a protokoll!
Szerencsére olyan felesleges dolgokat, mint a tűsarkú sosem hordok és a határidőnaplóban sem a szakmai feladataim vannak (hiszen arra ott van egy teljes számítógép...), hanem az otthoniak, amit egyébként tényleg elfelejtek. A bevásárlólistától a macska-kutya bolhairtásáig, meg a gyerek oltásai...
Mi járunk boltba, mert főzünk, nem rendelünk.
Sajnos gatya is kell, a kertben flangálva mit szólnak a járókelők? ;)

R2D2 & C3PO 2020.04.09. 07:49:03

Az okosórát szerintem tartsd magadon, esetleg egy-két egészségfigyelő appot nem árt rátölteni. Mozgásmennyiséget, pulzust, oxigénszintet és lázat mindenképpen nézzen...

gyongyi70 2020.04.09. 07:49:23

Minden ruha és cipő, a cicanadrágon, pólón és sportcipőn kívül. Parfüm, smink, lassan a fésű...:-(
süti beállítások módosítása