Nesze!szer

Kézfertőtlenítővel és pénzzel segít az Estée Lauder

2020. március 27.

 

estee_lauder.jpg

 


A világ minden pontján érezhető a mára már világ járvánnyá nőtt koronavírus hatása. Ahogy a bolygó megtépázott országai a vírussal küzdenek, úgy egyre inkább jelennek meg civilek, cégek kezdeményezései, hogy enyhítsenek a gazdasági nehézségeken. Úgy az Estée Lauderé is.
A kozmetikai nagyvállalat és annak jótékonysági szervezete, az ELCCF (Estée Lauder Companies Charitable Foundation), a következő lépéseket tette meg. Pénzbeli támogatás az Orvosok Határok Nélkül független orvosi segélyszervezetnek, amely sürgősségi támogatásra szakosodott konfliktus, járvány vagy katasztrófa esetén a rászorulóknak. Továbbá a New York-i COVID-19 Response & Impact Fund-nak, akik a járvány sújtotta nonprofit szolgáltatást nyújtó intézményeket segítik anyagi támogatással, beleértve az élelmiszert, alapvető higiénia termékeket és védőfelszerelést adományozó jótékony szervezeteket is.
Az Estée Lauder nem feledkezett meg Kínáról sem, ahol a helyi Vöröskereszt, illetve egy, a kínai nők jogaival foglalkozó alapítvány kap anyagi támogatást hogy segítse az élvonalban dolgozó orvosi személyzetet.
Végül, de nem utolsó sorban, a cég újranyitja New York, Melville-i telephelyét hogy kézfertőtlenítőt gyártson magasan rászoruló csoportoknak és nemzeteknek, beleértve a járvánnyal megbirkózó egészségügyi dolgozókat is. Emberségről példát, ugye, szokták mondani.

Nesze!Bogi

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3415563168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása