Nesze!szer

Szépítsd a dokit - akció indult Hajas László kezdeményezésével!

2020. március 21.

 

szepitsd_a_dokit.jpg

 

 

A válságos időszak magával hozott szerencsére néhány összefogást is. Én is segédkezem néhányban, az Etesd a Dokit és a Pihentesd a Dokit után útjára indult a szépségipari dolgozók felajánlásaiból is egy jótékonysági mozgalom. Hajas Laci által startolt a program, a Facebookon már nagyon sok kozmetikus, sminkes, körmös jelentkezett. Idézem Laci szövegét, hátha nem tudtok róla és ti is tennétek felajánlást: 

"Az első gondolatom az volt, mivel tudjuk, hogy az egészségügyben emberfeletti munkával küzdenek értünk, harcolnak percről, percre a vírus ellen ezért a következők fogalmazódtak meg bennem tegnap este: Mivel én "csak" fodrász szalonok tulajdonosa vagyok, nincsenek más eszközeim, de szeretnék valamivel hozzájárulni, illetve megköszönni azoknak a HŐSÖKNEK, akik erejüket, egészségüket nem kímélve végzik a munkájukat az egészségügyi intézményeinkben!
Szeretnék egy kis mosolyt csalni az arcukra, egy kis örömet szerezni nekik, bár még nem tudhatjuk, hogy mennyi van még hátra, mikor lesz vége ennek az őrületnek. Egyszer azonban vége lesz ennek a szörnyű járványnak, és akkor...
Munkatársaimmal egyeztetve szeretnénk felajánlani 100 egészségügyben dolgozó személynek; orvosnak, ápolónak, egyszóval bárkinek, aki segített a járvány legyőzésében, hogy térítésmentesen levágjuk, illetve amennyiben szükséges a hölgyeknek meg is festjük a hajukat! Ezt nem a reklám miatt teszem, hanem csupán a tiszteletemet szeretném leróni és megköszönni nekik azt a sok áldozatot, amit értünk tettek és mivel nekem, nekünk nincs más eszközünk ezért döntöttem így! A további részleteket, hogy mikor-mikortól, azt még nem tudhatjuk, de ahogy lehetőségünk lesz és elkezdhetjük a munkát, minden elérhetőségeinken jelentkezhetnek, jelentkezhettek!
Köszönettel: Hajas László és minden Munkatársa.
Azt gondolom, ez végtelen szép gesztus. És hiszem, ha vége ennek az időszaknak, jól fog jönni az egészségügyi dolgozóknak a kényeztetés. Mindenki adja azt, amit tud. A Facebook csoporthoz ITT csatlakozhattok. Doktorok, nővérek, mentősök végtelen hálásak vagyunk nektek! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2515541422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása