Nesze!szer

Ingyenes interaktív hangoskönyvek!

2020. március 20.

 

 

cute_kid_samsung.jpg

 

Oké, neked lehet, hogy leányálom a gyerekkel otthon, de én minden percnek örülök most, amit a saját gondolataimmal tölthetek úgy, hogy senki nem vág bele. Imádunk közösen csinálni bármit, de azért anyukaként néha megváltás némi csend. Ezért is figyelek mindenre, ami lehetőség, ami kicsit leköti a gyeremekemet, aki 7 és 10 között on üzemmódban van. A BOOKR kiadót már régóta ismerem és most a Samsunggal együtt kitaláltak valami fantasztikusat, amiért csak hálás lehetek! 

 

A Samsung és az interaktív hangoskönyvekkel foglalkozó BOOKR Kids együttműködésének köszönhetően március 20-tól egy hónapon keresztül több mint 400 mese válik letölthetővé a koronavírus miatt otthon lévő családok számára tanuláshoz és szórakozáshoz, Android és iOS készülékekre egyaránt. Az iskolák távoktatásra való átállásával a magyar családoknak kihívást jelent, hogy a gyerekek a megváltozott körülmények ellenére is folytatni tudják a tanulást. A Samsung ezért fogott össze az oktatási szakemberek által is elismert BOOKR Kids programmal, és tették ingyenesen elérhetővé a BOOKR Kids Mesetár több mint 400 interaktív hangoskönyvét egy hónapra.
A Mesetárban olyan klasszikus és modern interaktív történetek találhatók, amelyek különleges keverékei az animált digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ismert színészek keltik életre, többek között Molnár Piroska, Szacsvay László és Gálvölgyi János, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek. A „Mesék tanuláshoz” polc kifejezetten az alsó és felső tagozatos gyermekek anyanyelvi nevelését segíti, míg az „Angol nyelven” szekcióban nyelvtanulást támogató könyvek jelennek meg, anyanyelvi színészek tolmácsolásában.
„A jelenlegi helyzetben, amikor a kapcsolattartás legbiztonságosabb módját a digitális megoldások nyújtják, kiemelten fontos, hogy hatékonyan tudjunk élni a technológiában rejlő lehetőségekkel – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke. Ráadásul, a kézmosás fontosságáról is készült mese. Hajrá, töltsétek le, nézzétek, használjátok: ITT tehetitek meg!

 

moso_mese_borito_1.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr115538810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása