Nesze!szer

Minden babának jár 2020-ban is! Idén is segítetek?

2020. március 11.

 

 

mbj_2020_nesze_nyito.jpg

 

 

Ezt a postot nehéz úgy megírnom, hogy nem érzékenyülök el. Tehát... indul a 2020-as #mindenbabánakjár kampány.

 

1500 családnak tudtunk tavaly segíteni, általatok. Tolnától Baranyáig, Székesfehérvártól Törökbálintig hoztátok, küldtétek a csomagokat a rászoruló babáknak. Gyárak, önkormányzatok, cégek álltak mögénk, álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ennyi szív nyílik meg általatok. Semmi mást nem kértünk, mint azt, tegyetek össze olyan dolgokat egy táskába, vagy szatyorba, amit ti adnátok annak, aki vagy akinek a babája nélkülöz. Anyaként tudom, hogy mennyire fontos egy kicsinek, hogy tényleg igazán jól legyen. A szeretetet, törődést az anyukák adják, de ez ugye nem elég, nem mindig elég. Főleg akkor, ha nincs mit enni, nem jut elég pelus, a játék pedig már rég eltörött, mert még a bátyusé volt. Mi pedig kórházakba, védett otthonokba, szegény településekre tudtuk vinni a #mindenbabánakjár adományait. Ezt csak nektek, csakis nektek köszönhettük, köszönhetjük, hogy ennyit tudtunk adni.

Díjat is kaptunk a társadalmi munkánkért, amire büszkék vagyunk. Ám az elismerés is a tiétek, együtt értük el azt, hogy felfigyeljenek ránk. Nem tudom elégszer megköszönni, hogy mellettünk, mögöttünk álltok és segítetek. 

 

tanya2_3.jpg

 

Idén is indulunk. Mától jöhetnek a csomagok. A gyűjtőpontok listáját ITT találjátok. Annyit kérnénk csak, hogy figyeljetek arra, mit tesztek be. Köszönjük, hogy mindenki a legjobbat adja, de most mondanám el, ez jótékonyság, nem szemétszedés. (Bocsánat, volt, aki kakis pelusra gondolta azt, jó lesz még másnak... hát nem). Amit ti küldtök, mi ugyanúgy, mint tavaly, a Baptista Szeretetszolgálat segítségével juttatjuk el a rászorulóknak, de előtte gondosan átválogatunk mindent.Azért is fontos ez, mert Somodi Dórival, Imrik Ferenczy Barbival és Várszegi Olíviával mi csak olyan piciknek és családjuknak  visszük az adományokat, akik tényleg nélkülöznek. Olyan helyekre, ahol a kötelező oltásokat sincs esélyük sokszor megkapni a piciknek, nemhogy csörgőt, vagy cuki kis kardigánt.

 

mbj.jpg

 

 

A gyűjtőpontok idén is Debrecentől Győrig megtalálhatóak a listán (ITT), budapesti is sok van. Már most végtelen hálát érzek, érzünk, amiért tesztek, amiért adtok! 

mbj_csomagok_csomagok_csomagok.jpg

Az egyik tavalyi átadásról a beszámolónkat ITT találjátok, egy másikért IDE kattintsatok, a weboldalunk EZEN a linken található, a facebook csoportunkhoz és mozgalmunkhoz EMITT tudsz csatlakozni. 

A gyújtőpontok térképére rendezve pedig ITT találhatóak.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7615513680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása