Nesze!szer

Artdeco itt a piros, de szép ez a piros!

2020. február 23.

 

 

png-productgroup_fashioncolorsspringsommer_2020_2.png

 

Love the iconic Red - ez az új Artdeco kollekció neve, az idei tavaszra. Egy német divattervezővel, Steffen Schraut-tal együttműködve készült. A végeredmény szerintem gyönyörű, bár ez a márka mindig meglep valami szépséggel engem. A minőséggel soha nem volt gond, érzéki pink ajak motívum szemet gyönyörködtető és játékos módon tűnik fel a koll. termékein. A különböző árnyalatú vöröseket tökéletesen kiegészítik a szezon pink, narancs és kifinomult nude árnyalatai. Érezd magad magabiztosnak, vágyottnak, erősnek – Fedezd fel a vöröset magadban!

Számomra a piroska a szerelem maga: A Blush Couture “cheek kisses” pirosító három árnyalat kombinációját nyújtja. Az árnyalatok minden bőrtónussal harmonizálnak és külön-külön vagy akár keverve is felvihetők. Az
ásványi szericit biztosítja a lágy selymes felvitelt. A tiszta ragyogó színű pirosító hosszantartó, friss elegáns finist kölcsönöz. Az újratölthető vörös színű doboz és a játékos ajak nyomatok a terméken szemetet gyönyörködtető látványt nyújtanak. A termék lanolin-, ásványi olaj-, parabén és illatanyagmentes. Ajánlott fogyasztói ár: 8490 FT Na jó, még a rúzst is szeretem, mert kicsit fel is tölti a szájat, anélkül, hogy fura kacsának tűnnénk. 3d-s szerkezettel dolgozik, 3 990 Ft. Egyébként is mániákusan szeretem most az élénk árnyalatokat, annyira vágyom már a jó időt. Lent mutatok néhány képet, ha van rá időtök, csodáljátok meg a kollekciót. Nekem vörös kód, imádom!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2815487590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása