Nesze!szer

Reggeli Nesze

2020. február 18.

 

 

woman_painting.jpg

 

Egy nőnek bölcsen kell megválasztania barátait és szerelmesét, mert mindkét esetben gonosz mostohákkal és velejükig romlott mostohatestvérekkel találhatja magát szemben. Szerelmesünket gyakran a nagy Varázsló hatalmával ruházzuk fel. Ez nem nehéz, mivel az igazi intim együttlét olyan, mintha kristályajtón át vagy egy varázslatos műterembe lépnénk, vagy legalábbis így érezzük. Egy szerető létrehozhatja és/vagy lerombolhatja saját ciklusainkhoz és gondolatainkhoz fűződő legellenállóbb kapcsolatainkat is. A romboló szeretőt kerülni kell. Jobb, ha szerelmesünk erős pszichikus izmokkal és lágy hússal rendelkezik. A Természeti Asszonyt az is segíti, ha a szerető olyan személy, aki, épp egy kicsit „be tud pillantani” a szívébe is.

Amikor a zabolátlan asszony ötlettel áll elő, a barát vagy szerető sose mondhassa azt, hogy „Hát, nem is tudom…elég butának (nagyszerűnek, megvalósíthatatlannak, drágának , stb) hangzik ez nekem.” Az igazi barát ilyet sosem mond. Valami ilyesmit kell mondania: „Nem tudom, jól értem-e. Te mit gondolsz erről? Szerinted, hogy valósítható ez meg?”

Clarissa P.E.:Farkasokkal futó asszonyok - Bábu a zsebben: A bölcs Vaszilisza

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1315477938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása