Nesze!szer

A határok nélküli nők illata: Chloé Nomade Absolu

2020. február 16.

 

 

chl_nom_absol_20_kv_150_lr.jpg

 

Imádom, ami szokatlan, ami más, ami nem komfortos, amiben csavar van. Illatban főként. A Chloé az első üvegcséjével megfogott anno, egy egész üveggel el is használtam, ami nálam nagy szó. Aztán jöttek újabb testvérei, leánykák és jött egy vad nő is a történetbe. A Nomade. Fás-ciprusos volt, kicsit extrább és most jön a még extrább változat. A ringló igazán meglepő benne, de az egész elég erőteljes. Van, akin férfias lesz szerintem, de másnál meg akár púderesbe is átmehet. Ahány bőr, annyi féle hatás. A tölgymoha még fő összetevő, de nem visz be az erdőbe, sőt. Kalandvágyóvá tesz. Mondhatjuk úgy is, hogy ez a szabadság illata. 

Egy Athénban született francia nő, aki Londonban él. A színésznő, Ariane Labed visszatér, hogy Peter Lindbergh lencsevégén keresztül az árnyék és fény templomában tökéletesen megtestesítse a sokoldalú kalandort. Hajába gyengéden belekap a szabadság szele, arcát a meleg napfénybe fordítja, a Nomade nő kitárja szívét a világra. Erre az érzésre azért sokan vágyunk, nem?! 

Chloé Nomade Absolu edp 30ml 23 590 Ft
Chloé Nomade Absolu edp 50ml 33 290 Ft
Chloé Nomade Absolu edp 75 ml 41 790 Ft

 

3614227548640_chl_nom_absol_20_edp_50ml.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7115476462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása