Nesze!szer

Vidám vasárnap

2020. február 15.

 

 

woman_together.jpg

 

 

Nevezd aminek akarod: istennőklubnak, női csoportnak, hölgyek összejövetelének, erőkülönítménynek, lánybandának - nem számít. Csak az számít, hogy nők vannak körülötted, akik kiállnak érted. Nők, akik visszaigazolják, hogy milyen sokat jelentesz, és milyen sok mindent megoszthatsz velük. Nincs nagyszerűbb spirituális módja lelked feltárásának, mint egy csapat nő társasága, akik hisznek benned.
Túl sokáig éltünk elkülönülve önmagunktól. Mindannyian hihetetlen távolságra kerültünk a saját lelkünktől. Emellett azt a kollektív fájdalmat is el kellett szenvednünk, hogy nem bízunk egymásban, hogy úgy érezzük, kölcsönösen lesajnáljuk egymást. Mind mások vagyunk, de az összehasonlítgatás szörnyűséges időpocsékolás. A végén, amikor nőként szívszorítóan nyiltan és nyers őszinteséggel elmondjuk egymásnak az igazságunkat, úgysem számít már semmiféle különbség.
Ha elmondod nekem a történeted - hogy szeretetre vágysz; hogy fásult és magányos vagy; hogy elveszítetted a gyermekedet; hogy bántottak; hogy álmodozol; hogy éjszakánként sírva tűnődsz, hogy hová lett, hol bújkál az a bátor kislány; hogy tudod, hogy máshogyan is lehet élni; hogy tudod, hogy több minden vagy -, a lelkem indát hajt feléd, és a te szabadságodra még az enyémnél is jobban vágyom majd.
Nem számít, hogy milyen rövid ideje ismerlek vagy találkoztam veled. Ha spirituálisan lemezteleníted magad, és megmutatod valódi önmagad, én azt kívánom neked, hogy minden boldogság találjon meg utadon. Nem vagyok én ezzel egyedi vagy kivételes; ez benne van minden nőben, akit valaha ismertam. Az az igazság, hogy szeretni és támogatni akarjuk egymást, és nem számít, ki miben más. Az az igazság, hogy a szívünk mélyén jól tudjuk, ugyanabban a szent csapatban játszunk, és per pillanat az a dolgunk, hogy úgy szeressük egymást, hogy kinőjön tőle a szárnyunk.

Meggan Watterson

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2615461690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rezsöatya 2020.02.18. 13:56:52

Leánykori neve: ÖTYE
süti beállítások módosítása