Nesze!szer

Monica Bellucci és Vincent Cassel lánya is modell lett

2020. február 07.

 

 

deva_cassel_nyit.jpg

 

 

dolce-gabbana-shine-fragrance-campaign01.jpg

 

Az utóbbi években több ismert, vagy inkább nagyon ismert ember lánya tűnt fel modellként. Cindy Crawfordéknál Kaia sok kampányt hozott már haza a Burberrytől a Chanelig, a Versacéig, Mick Jagger Georgia May nevű lánya is tündököl a melókban a Thomas Sabótól a Just Cavalliig, Kate Moss Lila Grace a Marc Jacobs Beauty arca többek között. Ők jutottak gyorsban eszembe, amikor meglátta, Monica Bellucci és Vincent Cassel lánya, Deva a Dolce&Gabbana legújabb választása. Az új illatuk neve Shine és virágos-citrusos lesz, már amennyiben ez kérdés volt (jázmin, narancsvirág, mangó és grapefruit).
Deva Cassel egyébként 16 esztendős lesz, a szülei tizennégy évig voltak házasok és van még egy testvére. Nagyon szép lány! Hát akkor hello Deva! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4015463156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása