Nesze!szer

Jared Leto illata már megérkezett: Gucci Guilty páros szett

2020. január 26.

 

 gucci_guilty_kezd.jpg

 

 

A tavalyi év top 3 illatában volt számomra a Gucci újdonsága, gyakorlatilag függő lettem tőle. A Memorie szép emléket hagyott bennem, tényleg igazán bejött az extra jellege. Most újabb Gucci újdonság jött, ezért is gondoltam nektek beszélni róla. Ez is igazán bátor, vagány cucc, egy illatpáros, Valentinre. Az arcok meg hozzá igazán polgárpukkasztóak, mint a képek is a mosodában. Imádom. Na, jöjjön a hivatalos szöveg, elég közell áll a kicsike szivecskémhez az egész. 

A Gucci Guilty újabb fejezetével folytatódik a szabadság ünneplése. A #ForeverGuilty első évfordulójára két limitált kiadású illat született: Gucci Guilty Love Edition. A nem hétköznapi szerelmeseknek ajánlott új Gucci Guilty illatok olyan korszakban debütálnak, amely ünnepli a nem hagyományos módon, de rendkívülhitelesen kifejezett modern szerelmet. Az új réteges illatok a női és férfi perspektívát egyaránt feltárják és megújult illatüvegekben kerülnek a polcokra; nem áttetsző pasztellzöld üveg a Pour Homme és retro matt rózsaszín árnyalat a Pour Femme esetében.

Gucci Guilty Love Edition Pour Homme Elvárásoktól mentesen élni. A Gucci Guilty Love Edition Pour Homme éppúgy felhívja magára a figyelmet, mint az illat viselője. Az új modern aromás- fougére- fűszeres-zöld illat karakteres világát a vibráló hűvös fűszerek, citrusos és enigmatikus férfias aromás jegyek jellemzik. Az eredetileg Afrikából származó fűszer, az üdítő gyömbér élénk és energizáló illatvilága olvad eggyé a szikrázóan ragyogó gyümölcsös jegyekkel, a kumquat, mandarin és rózsabors, az illat fejjegyei tovább gazdagítják az illatkompozíciót. A szívjegyeknél a levendula, gólyaorr és rozmaring harmonikus elegye aromás színezettel teszi teljessé az illatot. Az elegáns patchouli és a balzsamos benzoin érzékivé és tartóssá varázsolja, míg a vetiver a modern férfias illatkreáció kiemelt, mámorító illatjegye.
Gucci Guilty Love Edition Pour Femme
Miként a szerelmesek is definiálják kapcsolatukat, úgy a Gucci Guilty Love Edition Pour Femme egymással harmonikusan összesimuló merész és ragyogó illatjegyeinek meglepő kombinációja is egyfajta kinyilatkoztatás. Az új kreáció üdítően friss keleties-virágos-gyümölcsös illat, amely a narcissus virág vintage karaktere előtt hódol. Az illat áttetsző és zöld kristályos frissességgel indít bergamott, grapefruit és vizes jegyek hozzáadásával, a narcissus akkord pedig még jobban érvényesül a málna fanyar karakterének köszönhetően. Az ibolya és az arab jázmin teszik teljessé az illatkompozíció szirmos-virágos jellegét. A réteges kreáció alapja a légies pézsma, a mennyeien finom és lágy patchouli prisma, az ásványi pézsma pedig finoman beburkolja az illatot.

A két főszereplő - Jared Leto és Lana Del Rey - közti különleges kapcsolat tükröződik a jellegzetes amerikai környezetben, egy mosodában rögzített felvételeken. Glen Luchford fotóin a gátlásoktól mentes szabad lelkű duó a társadalmi korlátokra fittyet hányó szabadságérzést ünnepeli a különleges helyszínen elhelyezett új illatok társaságában.Az új illattörténet üzenetét közvetíti és a #ForeverGuilty vízióját tükrözi a Gucci Guilty Love Edition illatüvege. A Gucci Guilty esetében megszokott masszív üveg köszön vissza, a Love Edition megújult élénk zöld és retro pink színekben pompázik és letűnt időket idéz meg. A kartondobozok tökéletesen harmonizálnak az illatüvegekkel. A kupakok az illatüvegekkel azonos, intenzív színt kaptak, a dizájnnak további hangsúlyt ad aGucci Ház páratlanul egyedi, egymásba fonódó G-betűs logója. A klipet is beraktam nektek az életérzéshez. Elég menő. 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7715428320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása