Nesze!szer

Fújjad, Apa! A legjobb parfümök pasiknak karácsonyra

2019. december 11.

 

received_455135858532421.jpeg

 

Nincs mese, eljött a parfümök ideje. Ilyenkor vásároljuk a legtöbben a kedvesünknek, vagy a másik kedvesünknek, vagy apukánknak, esetleg a sógorunknak az illatot. Konkrétan én is ebben vagyok, végig is szagolgattam mindent, ami persze, azt jelenti, hogy igen erős hatással száguldok a plázában, mert ugye neten nem tudom megszaglászni, amit ajándékba szánok. Mondom a tapasztalásaimat.

 

calvin-klein-christmas-2019-collectors-edition-002_1.jpg

 

Calvin Klein CK ONE Collector's Edition

Az  klasszikus illat, de ünnepi csomagolásba bújtatta. Ott van a design rendesen. Sőt. Minimalista, de közben játékos. Nekem olyan, mintha egy igazán cool pulcsi lenne az üvegen, amikor kicsit Last Christmasezünk a hegyen. Idilli és cool együtt. Bergamott, rebarbara, grapefuit, rozmaring, fenyő, ábelfű kivonat, nyirfa, ámbra és hát ami igazán pikánssá teszi, egy kis gin illat is található benne. Számomra ez olyan fiatalosabb pasis, de igazság szerint ez egy uniszexnek mondott illat. Szerethető, nem tolakodó és mégis pikáns. 

 

5_3-carolina-herrera-bad-boy114607.jpg

 

Carolina Herrera Bad Boy

Amennyiben van első látásra szerelem, ez az volt nálam. Az üveg elég különleges, de ezt te is jól látod a képen. Konkrétan ultra jól néz ki szerintem. A doboz még nem sejteti ezt, az beleilleszkedik a Herrera vonalba. Ez igazán jól fog mutatni a polcon, a fürdőszobában, az egészen biztos. Ennek az eredeti, Good Girljét és használtam hosszan és eléggé kedveltem, tehát azt gondolom, a villám megvásárlásával sem okozok majd csalódást (naggyon remélem!). A keleties-aromás illat kompozíció az ellentétek vonzására épül: ragyogó zsálya, zöld bergamott és bors elegyedik érzéki, sötétebb tónusú tonkababbal, kakaóval és ámbrás-fás jegyekkel. Elsőre nekem olyan kis semmi volt, aztán ahogy kibontotta magát, beleszerettem. Határozott, játékos, de magabiztos pasinak add szerintem, rossz fiúnak, aki azért betart bizonyos határokat! 

 

3614229135022_ck_ety_men_edp_19_50ml.jpg

Calvin Klein Eternity for Men EDP

 

Ez egy friss és erős illat. Nem mismásoló, mindent kimondó férfiak számára. Vagy annak, akiből szeretnéd, hogy ilyen legyen...D Fás és közben friss is. Markáns, de közben kifinomult is. Az ETERNITY Calvin Klein a kezdet és vég nélküli, állandó és örökké tartó idő egyetemes koncepciójára épül. Az ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum for men ezt az időtlen örökséget viszi tovább. Az ikonikus fougere esszencia marad persze. Zsályától almáig, muskátliig, szerencsendióig, nősziromig és hasitott bőrig van benne minden. Igazán különleges, a zöld pedig azoknál mutat jól a fürdőszobában, akik már reggel hétkor, borostásan is igen szexik tudnak lenni. Persze, ez adottság, de mondjuk egy ilyen imázsú parfümmel esetleg hozzá lehet tenni. Már, ha gondolod. 

 

memoire_d-une_odeur_60ml_bottle_1.jpg

 

Plusz tipp: 

Gucci Mémoire

Az igazság az, hogy én ebbe az illatba szerelmes vagyok. Ez nekem az idei év egyik legjobban eltalált bevezetése. Szeretem, hogy a Gucci Mémoire d’une Odeur olyan elixír, amely egyediségével képes túlmutatni a nemi korlátokon és egy új, ásványi-aromás illatcsalád születését is jelenti egyben. A páratlanul különleges illat szokatlan és titokzatos összetevőket tartalmaz. A római kamilla a domináns illatjegye, én erről nem is tudtam, hogy kedvelem - pasim főképp. Alessandro Michele álmodta bele ezt a virágot az illatba, a Gucci Mémoire d’une
Odeur illatot pedig Alberto Morillas mesterparfümőr neve fémjelzi. A Gucci Mémoire d’une Odeur-ban a római kamilla társa az indiai jázmin szirom a lágyságért; a drága pézsma mélységet kölcsönöz az illatnak; a nemes fás karakter a ragyogó szantálfának, a légies és finom cédrusnak köszönhető, amely egy impozáns fafajta mélyre nyúló gyökerekkel; végül pedig ott van az ellenállhatatlan vanília jegy. Nekem az egész egy keleties-fás hatást kelti, de egész egyszerűen megőrülök érte. Eddig mindenkin tetszett, akin szagoltam. Pedig hidd el, nem vagyok egy idegeneket szaglászó emberke... D  Nagyon, de nagyon odatette magát a Gucci, a kampány már nem olyan óriási kedvencem, de a parfümöt bátran ajánlom, merészebbeknek, akik szeretik élvezni az életüket és akiknek nem szürka a hétköznapjaik ötven árnyalata. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2315348120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása