Nesze!szer

A 2020-as év Pantone színe: a kék. Meglepő vagy sem?

2019. december 05.

 

pantone-color-2020.jpg

 

coating_main_013_x3.jpg

 

A Pantone minden évben kikiáltja az év szinét. Bár a kiáltás maga inkább közzététel, de utána felrobban a net és boldog boldogtalan ezt az árnyalatot gyártja majd. Általában a ruhákban jelentkezik az árnyalat a következő évben, de a sminkben is felbukkan és a lakáskiegészítőknél is. Most nem kell rögtön fejjel a falnak menni és lecserélni mindent, hisz elég valószinű, hogy ez az árnyalat sokunknál megtalálható különböző formákban. 2020-ban ugyanis a Pantone ajánlása szerint az egyszerű kék lesz, ami mindent visz. Pantone 19-4052 pontosan. Miért érdekes ez? Mert ahogy a világban máshol is, itt is, minden, mindennel összefügg. Ez a kék egy nyugodt árnyalat. Közben királyi is. És mi jut még eszünkbe róla? Maga a 2020-as esztendő, ami asztrológusok szerint a Hold éve lesz. Ráadásul, számmisztikailag vizsgálva az előttünk álló esztendőt, megint a női energiákról kell beszéljünk, hisz ott a 2 darab 2-es, ami a lágy energia maga. Na, ennyit a spiriről.

 

 

 

 

Egyébként a kéket elég erősen használja a divat, megszokott árnylat. Sőt, egye elegáns nő ruhatárjának a fehér, fekete, drapp mellett a sötétkék is alapja. Tekintély ad az embernek. Picit spirituális, hisz az ég színe is, égszínkék, mondja ugye zseniálisan a magyar. Gyakran használja a kozmetikai ipar is, én legutóbb egy zseniális kék tusba szerettem bele és azóta el sem válunk egymástól...D Egyébként ugye Miranda óta tudjuk, milyen fontos is egy árnyalat. Berakom nektek az idevágó klasszikus részt az Ördög Pradát visel filmből. Egyébként jó kéket mindenkinek, és egyetlen bölcsességet mondanék: egy klasszikus farmerrel meg is oldottad a 2020-as trendet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5415339230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása