Nesze!szer

Félelem - a láthatatlan szörny

2019. november 24.

 

 

felelem.jpg

 

Olyan sokszor érzi azt az ember, hogy más kéne, nem ez kéne. Sokáig nem lehet tudni, mi is az, csak ott az érzés, tök idegesÍt a másik... de mi is az benne? Ja, hogy pont az, amit én nem merek elkezdeni, meglépni, megcsinálni, megokoskodni? Az árnyalat rajta, amin nem vennék fel soha... aha, dehogynem! És miért erősebb a félelem, a félelmed, a félemünk? Hol és mikor történt az, hogy ez a láthatatlan valami akkorára nőtt, hogy bekapott, megevett és lefagyasztott? Miért ragaszkodunk jobban hozzá, mint a saját vágyainkhoz és azoknak a valóra váltásához

Fél-elem. Igen, nem vagyok egész elem. Mert valami fogva tart. És mi van, ha úgy döntök, nincs már erre szükségem? Ha tényleg elememben szeretnék lenni? Szükség van akkor még a félelemre? Ugye, nincsen?!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9915321548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása