Nesze!szer

Hógömb mániás vagyok. És beszélni akarok róla!

2019. november 08.

 

jpg_extra_image_cl_lm_scandal_collector.jpg

 

 

A Galultier márkával kapcsolatban tettem már vallomást nektek, ugyanis a testvérem okán kedveltem meg ezt. Neki meg ugye Madonna volt az inspiráció-múzsa, de ez most mellékes. Az illatokat imádom a mestertől, a Scandal óriás szerelmem lett. Ám a hógömb mániámról, azt hiszem, még nem vallottam nektek. Mert ilyenem is van. Imádom a hógömböcskéket, mert nekem maga a karácsony, a gyerekkor és a romantika egyben. Van is belőle itthon néhány és ha törnéd a fejedet, mivel is lepjél meg egyszer, hát ne gondolkozz sokáig. Viszont lehet, hogy lesz, amivel magamat lepem meg. De nagyon!!! Új szerelmem a Gaultier ilaltok átöltöztetése.

A Classique és a Le Male illatokat kötött csíkos sál díszíti, a sexy Scandal pedig csíkos kötött harisnyát húzott. Imádnivalók és humorral teltek Gaultier új gyűjtői kiadásai, és tökéletes karácsonyi ajándékként szolgálnak - írják a hivatalosban. Na most. Az van, hogy ez mind igaz. 

Scandal - Eau de Parfum

Jean Paul Gaultier parfümjeinek csak a felsőtestét láthattuk. Azok számára, akik eddig azt kérdezték hol vannak a lábak, hát itt vannak! A parfüm szívjegye maga az élet. Nappal mézes, friss és étvágygerjesztő, amiben tisztán érződik a gardénia és a vérnarancs. Jellegzetes, ellenállhatatlan és majdnem elérhetetlennek tűnik, felidézi a gyerekkort. Éjjel az érzéki és csábító méz keveredik a pacsulival. De a nap végére a nappal és az éjszaka együtt van jelen, ellenállhatatlan üzenetet közvetítve. Aó fejjegyben méz, a szív jegyben gardénia és vérnarancs, míg az alapjegyben pacsuli található. Nekem ez nagy kedvencem! 

Classique - Eau de Toilette

A Classique Eau de Toilette Jean Paul Gaultier sokrétű látásmódja a nőiességről, egy amazon elbűvölő formájába öntve. Szokatlan és egyedülállóan úttörő üvege - a női mell, derék és csípő dús idomait megjelenítve - a nőiséget hivatott erősíteni.Szintén egyedi fémdobozos külső csomagolása rendkívül népszerű és lázazdó. Az ellenállhatatlan frissességű narancsirág és az erőteljes afrodiziákum hatással bíró gyömbér kombinációja, vanília jegyekkel kiegészülve. A fejjegyben narancsvirág, bergamott, rózsa, a szívjegyben írisz, gyömbér és orchidea, míg az alapjegyben szantálfa, pézsma, vanília van.

Le Male - Eau de Toilette

A Le Male illat Jean Paul Gaultier nonkonformista (szabványokkal ellentétes) elképzelése a férfiasságról. Egy tengerész, aki félreérthető, de rendkívül férfias és sexy. Mint egy TOY-BOY (játékfiú)...A torzó alakú parfüm üveg tipikus férfias jegyeket hord. Levendula, felidézve az ismerős, megnyugtató borotvaszappan illatát, a vanília fokozott érzékisége. A fejjegyet menta, levendula és bergamott, a szívjegyet fahéj és naracsvirág, az alapjegyet cédrus, vanília és szantálfa alkotja. Mondjuk, én ebben a vaníliát szeretem a nerolival együtt, vagy rajtam ez érződik leginkább. 

Ja, mindent a Müllerben tudtok beszerzni és nyilván csak limitált idieig! Mondjuk, én tök bírom a Müllereket.. ja, ezt is mondtam már!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9815295212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása