Nesze!szer

Mi is lesz a fa alatt? Az Ország játékát keresik

2019. október 30.

 

 

orszag_jateka_2019_zsuri.jpg

 

Jesszum pepkó, hány csalódáson vagyunk túl szülőként. Mert ugye a gyermek nézi a televíziót, a két meséje között lemegy hatszáz reklám, amiben színes, szagos, mindenféle játékokra  hívják fel a figyelmet. És akkor ilyet kér a Mikulástól, a Jézuskától, a szülinapra.... aztán te megrendeled, megérkezik, összeszereled és nem érted, miért voltál annyira lökött, hogy három gramm  műanyag izéért kiadtál egy rakás pénzt! Ezért jön számomra minden tapasztalat jól, de most rá is bukkantam valamira, ami igen hasznos lehet. Az Ország játékát keresik egy óriási pályázattal, volt egy rendezvény is ebből a hétvégén (Játszónap), ahol megismerkedtünk nagyon sok és jó társassal, babával, filccel, ügyességi dologgal. De mi is ez a keresés?

"Egy, a szervezők által végzett friss online villámkutatás* szerint a szülők többsége játékvásárlás előtt még nem tudja mit akar: a válaszadók 62 százaléka csak keresgéli a megfelelő játékot gyermekének. Nekik is segít a JátékNet.hu Webáruház által 2013-ban életre hívott kezdeményezés, az Ország Játéka verseny. Egyre intenzívebb lett az érdeklődés a Játszónap iránt: évről évre nagyjából megduplázódott a látogatók száma. Idén közel kétezer négyzetméter adott teret a játékarzenálnak: izgalmas játékújdonságoknak és különlegességeknek, magyar és világhírű fejlesztéseknek. Próbára tették magukat bébijátékok, kreatív-, készség- és mozgásfejlesztő, családi társas- és építőjátékok, vagy például a fiúk és apukák nagy örömére drónok és játékmodellek."

Ami a fontos. Több kategóriában lesznek nyertesek, mert sok cég pályázott. Szakértők díjaznak, védőnőtől a gyerekpszichológusig. Amennyiben neked is van kedvenced, vagy otthon imádja a csemete, te is voksolhatsz. Az előző év nyertes játékait és a mostani indulókat megtalálod a honlapon ITT, az ovik és a bölcsik is nyerhetnek ám magunkak játékot. Számomra tényleg igen hasznos ez az egész, le a kalappal a szervezők előtt, játékra fel! 

 

orszag_jateka_2019_logo_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5615270196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rezsöatya 2019.11.01. 18:08:05

"ugye"?

Ez ennyire termeszetes? Hogy a gyerek (ugye) nezi a televiziot? (???)
Akkor ne csodalkozzon a szulo, ha "a játékvásárlás előtt még nem tudja mit akar"!
Ha nem foglalkozik a csemetejevel, ha nem tudja minden rezduléset, ha kenyelmesebb neki, hogy a gyermeke a tv elott ul (addig sincs lab alatt), akkor persze hogy!
Jo a kezdemenyezes, bar nagyon az uzletet erzem benne. Jo a karacsony, de en a "mindennap karacsony" hive vagyok. Vagyis nem csak ezen a napon kell potolni az elszalasztott egyuttletet a gyerekkel, s szeretetpotlaskent venni neki valamit...
süti beállítások módosítása