Nesze!szer

Nagyvárosi western story

2019. október 29.

 

1080x1080_6.png

 

 

1080x1080_3.png

 

Tegnap megint volt egy évszakugrásunk, bár nem tudom, ezt így mondja-e a meteorológia...D A lényeg, hogy már elővettem a vastagabb harisnyát és kabátokat. Színekben is hangolódom, próbálok kicsit izgibb maradni, nem belesüllyedni a szürkeségbe. Mutatok nektek most egy kollekciót. 

Az answear Western Story tele van titokzatossággal és romantikával. A kollekció fő inspirációját a bohó stílus adta, aminek esztétikája tökéletesen passzol az ősz első napjaihoz. A kollekció alapját mintás sifon és viszkóz ruhák, díszes blúzok és ingek, kötött pulcsik és kardigánok adják. A virágos és a folklór motívumok ugyanúgy megjelennek, mint a Paisley-minta, ezáltal becsempészve a trendeket a kollekcióba és reflektálva a kifutókon látott darabokra. Mivel egy őszi kollekcióról beszélünk, természetesen a puha, struktúrált dzsekik és a plüss kabátok sem hiányozhatnak. A Western Story a rózsaszín, a szürke és a fehér több árnyalatára alapozza darabjait, ezáltal egy kifinomult színpalettát kapunk, tele romantikáva

Ezt a kollekciót számtalan alkalomra viselheted, úgy egyáltalán és tulajdonképpen is. A termékek sokszínűsége és széles választéka biztosítja, hogy nőies és csinos, rétegelt megjelenést vagy éppen egy lazább, hétköznapibb szettet is kialakíthass. Játssz a mintákkal és árnyalatokkal, ne szabj határt fantáziádnak!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3415269656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása