Nesze!szer

Ijesztő, de már megint itt a Halloween!

2019. október 11.

 

 

halloweencucc.jpg

 

Igen, amerikai izé... de. A mai gyerekek már megőrülnek ezért az ünnepért, főleg, hogy jó sok csuki jár ezzel. Az én lányom például Halloween fanatikus, de tényleg. Őrület, hogy faragjuk a tököt, úgy jelmezt veszünk és nem utolsó sorban ugye buliba megyünk. Persze, itthon is áll a bál, főleg esténként, fürdésnél. Be is szereztem ezt-azt. Na, ezeket pont 1 perc 12 másodpercem se volt lefotózni, mert már vitte is a csemete. Mondom, miket imádunk idén.

- Yamuna Halloween tusfürdő - 700 Ft

Édes karamellás illat, sls-mentes lágy habok, kis narancssárgás szín. Szeretjük, jó sokáig kitart. Tusoláshoz is használható, de nálunk esténként a fürdés dívik.

- Yamuna Halloween fürdősó - 400 Ft

Nincs mese, varázslatosan jó illat, szerethető kis adag, kb olyan két fürdésre. A színét gyorsan elveszti, de adja a relax hatást. 

- Lush Mercury Retrograde - 1 890 Ft

Oké, ennek imádom a nevét. A retrográd Merkút eleve érdekes mindig, de a fürdőkádban még jobban. Iszonyat jól pezseg, citromolaj, gyömbér, fahéj és közben nagyon jétékos az egész. Mondom én, akinek ugye a Merkúr elég fontos bolygó... tényleg szeretnivaló termék, fincsi illattal!

- Lush Bewitched - 1 990 Ft

Na most mi ezt macskás valaminek néztük, de boszorkányosan ügyesen beleszerettünk. Tök jó fekete az egész cucc, totál bekenheted vele magad, nagyon vicces. Habfürdő egyébként, bergamottal, szederrel, több pancsolásra is elég. Halloween, várunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5915217388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása