Nesze!szer

Reggeli Nesze

2019. szeptember 30.

 

 

elegansno.jpg

 

 

Egy elegáns nő, nem tesz magára feliratot. Nem mutatja kifelé, hogy van. Ha meg nincs, nem tesz úgy hamisítvánnyal, mintha lenne. Ő maga sem hamisítvány. Egy elegáns nő, ha van, megveszi az igazit, de a címkéjét befelé hordja, és nem emblémázza kifelé az ostobaságát.

Egy elegáns nő, finoman szépíti magát. Nem kell egy méteres műszempilla, kacsa száj, feltűnő köröm, óriás implantátum. Neki is kell mindez, használja csak máshogy, finoman, ügyel rá, hogy ne legyen erőszakos. Egy elegáns nő nem eltorzítja magát, hanem valóban szépíti. Ez az, amihez belső tartás kell. Nem felírat.

Egy elegáns nő nem mutogat kifelé védjegyeket. Neki saját maga az igazi védjegye. Ha kell egy egyszerű farmerben és egy tornacipőben is.

Egy elegáns nő, nem keres magának a félelmei miatt egy olyan férfit, akit kiszolgáló személyzetnek, igába hajt, majd ha megunják, nem húz be újra és újra egy másikat, hogy mindene meglegyen. Hogy mutathassa, ő mennyit ér. Egy elegáns nő társat választ, szövetségest, tiszteletet ad és vár el, mert tudja, hogy nem elvennie kell a férfitól, hanem hozzáadni.

Egy elegáns nő nem manipulál testtel és szexszel, mert ő akkor adja mind ezt, ha a másikat ezzel nem megköti, hanem szabaddá teszi. Egy elegáns nő, nem hamisítvány, és bár látja mennyien választanak lomot, nem lesz lom, nem alkuszik. Ő olyat választ, aki látja a befelé hordott értékeket. Mert az, az, ami számít igazán.

Barna Berni

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6115184550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2019.10.01. 11:58:37

elegán nő manapság....hol???

rezsöatya 2019.10.06. 13:41:18

@Burgermeister: jarj nyitott szemmel es latni fogod!
süti beállítások módosítása