Nesze!szer

Nina Rouge: új Nina Ricci illat!

2019. szeptember 08.

nina_rouge_kezd.jpg

nina_egyben.jpg

 

A kreatív, amibe beleszeettem. Istenien néz ki ez a piros-fehér design, ami a NIna új illatához társul. És az illat milyen? Pimaaasz, édes, játékos. Csak annyit mondanék: karamelizált alma!  Míg Nina egy citrusos-virágos illat, a Nina Rouge virágosan túlzóan, szélsőségesen ínyenc. A megálmodó Olivier Cresp. A Ninát alkotó parfümőr így folytatja hűséges együttműködését a Nina Ricci-vel. Egy csipet lédús málna, majd az élénk, savas citrom vágya kelti fel kíváncsiságunkat, majd az enyhén fűszeres gyömbérvirág vibrálóvá teszi a finom gardéniajegyeket, bársonyos, majdnem krémes hangsúllyal. Ezután a bourbon vanília és a ropogós karamell adja meg Nina Rouge egyedülállóan kényeztető jellegét, az új illat élményt.

Nekem az egész kreatív kicsit Hófehérke feeling, de közben ravasz is, ami ugye inkább a Mostoha tulajdonsága. De ilyen az illat is maga, ravasz, pajkos, pikáns. Lovely - írták eddig legtöbben az újdonságról. Citrom, gardénia, málna, karamell, bourbon vanília, hogy csak néhány összetevőt említsek. Imádnivaló! 

 

Nina Ricci Nina Rouge Eau de Toilette 30 ml – 15.100 Ft
Nina Ricci Nina Rouge Eau de Toilette 50 ml – 22.500 Ft
Nina Ricci Nina Rouge Eau de Toilette 80 ml – 27.000 Ft 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1215049072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása