Nesze!szer

Hello szeptember, jöhet az új élet!

2019. szeptember 02.

 

 

szeptemberi_energiak.jpg

 

Itt van az ősz, itt van... fú, ennél unalmasabban nem is tudnám indítani ezt a postot. Megérkeztünk az első hűvösebb időszakba, amikor azt gondoljuk, már az érzelmeink sem olyan túlfűtöttek. Pedig de. Nincs mese, ezekben a napokban főleg most, az első héten igen vehemensek tudunk lenni.. ha nem figyelünk magunkra. Persze, a makacsssággal, túlfűtöttséggel nincs gond, van, amikor pont ez jön jól és érjük el azt ezáltal, amit szeretnénk. Tegyük el szépen az összes nyári emlékünket magunkba, de ne túl mélyre. Jegyezzük meg, mit is tanultunk ezekben a meleg hónapokban. Más volt ez a nyarad, mit a többi? Emelkedtél? Kimondtál dolgokat? Akkor ezt ne tedd félre, éljél ezután is így. Állj ki magadért ősszel is és használt a kreativitásodat, hisz ebből is több juthatott neked augusztusban is.

A szeptember a 9. hónap. Valahogy úgy képzeljük el, mint egy terhesség utolsó idejét ezeket a napokat. Már nehézkesen mozgunk, de már ott az új, a változás, csak még valahogy nem bukkant ki az a gyerek. Ne akard gyorsabban megszülni, mint kéne. A döntést már meghoztad, változás lesz az életedben, de még ne robbants, inkább apránként dúcold alá az új építményt. Ebben a hónapban adott a 9-es szám bölcsessége, esze is. És az előkészítés energiája, hisz mindjárt itt a nagyon más, amivel élni kell és kész! A bolygók ugye már a Szűzben és körül járkálnak, tehát rendezünk, rendezünk, rendezünk... és betakarítunk, ugye. Felvesszük újra a fonalat, belerázódunk az ovis-sulis-munkás hétköznapokba, de még ott van bennünk a nyár és az Oroszlán energiáinak életszeretete, tehát még nem a monotóniát választjuk. Olyan, mint amikor egy anyuka készíti össze a babaszobát a gyerekének, kihúzza a listáról, amit már beszerzett, de látja, hogy még rugdalózóból nincs elég. Ebben a hónapban az eddig rendezetlen szerződéseket megoldjuk, a munkákat megbeszéljük, teszünk-veszünk. Van itt negatív fényszög is, tehát olyan nagy kedvünk valahogy nincs az egészhez, de tudjuk, ezeket a dolgokat meg kell csinálni és kész. Kitartás, kitartás, kitartás. És még valami. Amit fejben eltervezel, az nem biztos, hogy a gyakorlatban is ugyanolyan lesz. Erre azért készüljél és ne robbanj fel. Lesz egy erős telihold a hónapban, ott is majd figyelj, hogy ne menj bele más játszmáiba. Az apró, megfontolt cselekedeteké ez a hónap és a kapcsolati rendezés még mindig tart. Nincs kizárva, hogy távozik egy kollégád, vagy te veszed észre, ez a munka már rég nem az, amit igazán szeretnél és elkezdesz állást keresni. Nem biztos, hogy most fogod megtalálni, inkább az október az majd, amikor csak jönnek és jönnek az új dolgok. Most rendezgessél, arassál, intézzed az ügyeket és találd meg az új, őszi ritmusodat. Mivel a Merkúrral is lesz némi változás, a kommunikációdban is lehet eltérés. Erre figyeljél!  Amibe pedig most belekezdesz, az egészen biztosan sikeres lesz, ha tényleg erre vágysz! Legyél kitartó, ne drámázz és legyél nyitott a meglepetésekre! Ez a hónap most nem a halogatásról szól, mert itt dübörög a változás a küszöbön. Ha nem lépsz bele az új energiába, nem érzed meg, hogy lépned kell, akkor az élet fogja kikényszeríteni tőled. Ne a menekülést válasszad, hanem önmagadat! Számomra ez a hónap legfontosabb üzenete. Boldog szeptembert nektek!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2915035794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása