Nesze!szer

Amikor valamiről pontosan tudod: Calvin Klein Eau de Parfum INTENSE

2019. augusztus 21.

 

 

ck_women_19_edp_edpi_edt_digital_cp_1080x1080.jpg

 

Amikor valamiről pontosan tudod, hogy te vagy. Amikor egy másodperc alatt érzed, hogy megtaláltátok egymást. Na, nekem ez a Calvin Klein újdonság ez az. Bátor nőknek ajánlják, azoknak, akik bátran hozzák meg döntéseiket és határozottan végig is viszik. Merészeknek. 


Az új CALVIN KLEIN WOMEN Eau de Parfum Intense a CALVIN KLEIN WOMEN illat esszenciájának DNS-
ét viszi tovább, és olyan páratlanul egyedi jegyekkel gazdagodott, amelyek intenzívebb illatot eredményeznek, egy körülölelő erőteljes fás-virágos illatkompozíciót. Narancsvirág, bársonyos ibolya és szantálfa elegye, ami gazdag, életteli és dinamikus. Majd jön a kardamon, a bergamott, a citrom, a jázmin, a fekete viola és a patchouli is. 

Az új fotókon Anne Collier Lupita Nyong’ot és Saoirse Ronant olyan környezetben kapta lencsevégre, amely hűen tükrözi a CALVIN KLEIN WOMEN Eau de Parfum Intense merész és bátor szellemiségét. Az új csendélet kollekció a női kezek egyediségét és különlegességét örökíti meg, ahogy finoman körülölelik, a magasba emelik a CALVIN KLEIN WOMEN Intense illatüvegét, és egyben megtestesítik a női összetartás eszményét, amely az illat koncepciójának egyik alapeleme.


ÜVEG + CSOMAGOLÁS
Suzanne Dalton kreációja Anne Collier művésznő közreműködésével: a CALVIN KLEIN WOMEN Eau de Parfum Intense a divat, szépművészet és fotóművészet találkozása. Az áttetsző üveg és a külső csomagolás halvány barack színben pompázik, a hagyományos időtlen nőiséget modern esztétikai kódokkal vegyíti.

Ez az új illatom és kész. 


CK Women Intense EDP 30ml – 18.990Ft
CK Women Intense EDP 30ml – 25.990Ft
CK Women Intense EDP 100ml – 33.590Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1915015616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása