Nesze!szer

Reggeli Nesze

2019. augusztus 05.

 

 

onbecsulesmulti.jpg

 

A rossz önbecsülésű emberek a munkahelyükön is veszélyben vannak. Ezek a legjobb munkaerők. ...
Az energikus, szolgalelkű, megfelelni vágyó kis katona, aki nem viseli el, hogy "ne szeressék". Ezért mindent megtesz, csak hogy elfogadják és elismerjék. Ő az, aki akár 10 évet is vár egy beígért előléptetésre és nem panaszkodik, ha nem kap fizetésemelést. Megköszöni, ha elküldik csoportépítő hétvégére, hálás, ha kap egy golyóstollat a 10 éves ottléte alkalmából, maximálisan lojális a céghez, nem nézi az óráját, nem számolja a túlórákat, hétvégén vagy este még befejezi azt a jelentést és 24 órában elérhető telefonon és e-mailben.
Ha lehetne, ezt a típust klónoznák. A multik világában, ha nem is klónozzák őket, az agyukat azért rendszeresen mossák, hogy ez az állapot egészen addig fenntartható legyen, amíg az illető - miután kipréselték, mint egy citromot - össze nem roskad. Ilyenkor sok esetben szemrebbenés nélkül kirúgják.
Ekkor emberünk ott áll és nem érti, mi történt vele, hiszen ő jó volt és betartotta a szabályokat. Igazságtalannak tartja és sokszor annyira rágja magát ezen .. hogy belebetegszik.

Fer Mónika: A tükör mögött

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3014995196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása