Nesze!szer

Hol is a baj?

2019. július 21.

 

kivul_a_baj.jpg

 

Amíg magunkon kívül keressük, nem érkezik meg. Amíg a külsőt, a kintit, a másikat nézzük, nincs érdemi előrelépés. Amíg kívülről, másoktól, vagy a másiktól várjuk, nincs eredmény. Amíg kifelé tereljük a felelősséget, addig nincs sem tudatosság, sem fejlődés.
Az első lépés, hogy abbahagyom a kifelé és másokra mutogatást, a panaszkodást, a szidalmazást, bármi vagy bárki más miatt. Abbahagyom, a "de" "dehát" "csak" kezdetű önakadályoztató, önsorsrontó kimagyarázkodásokat. A következő, hogy elkezdem onnan nézni, hogy minden teremtésemért én és csakis én magam vagyok felelős.
Ha befelé indulok, igazi választ, igazi megoldást, igazi eredményt fogok találni. Ha elkezdem magamban keresni, rá fogok jönni - hogy tényleg ott van. Hogy miért nem ment eddig és mi által működik valójában.
Sem másik személy, sem bolygóállás, sem más külső körülmény nem felelős a teremtéseimért!
A lelkem mutatja a küldetéseimet, hogy mivel és kivel van dolgom, mit tudok most lehozni a földi életembe. A születési képletem mutatja a teremtő erőimet, amivel azt megvalósíthatom. Az elmém és a testem alkotja anyagba és éli meg a fizikai térben. A tudatosságom felel azért, hogy az elmémmel ne gátoljam a szívem igazi hívásait.

Zentai Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9514970352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása