Nesze!szer

Lehet még zöldebb? Tisztítás tudatosan!

2019. július 14.

 

 

20190711_113435.jpg

 

Régóta szemezek már ezekkel a termékekkel, mert egyébként úgy elég gyakran járok bioboltokba, a biopont nagy kedvencem. Nem vagyok egy óriási takarítónő, mondjuk erről az összes volt pasim tudna mesélni, de itthon már hülyét kapok attól, mennyi mérgező anyag vesz körül bennünket. Ezerszer írtam már le, de a bőr az egyik legnagyobb érzékszervünk, szóval utálom, hogy annyi mindenfélét kell rákenni, ami nem egészséges és az illatosítók mesterséges részét sem kedvelem igazán. Az Anandam termékekkel már szemezek egy ideje. Most kérdezgettem is erről kicsit a biopontosoktól. 

Kétféle termékcsaládot találunk a Biopont webáruházi kínálatban: az Eco hipoallergén termékek is természetes ható- és illatanyaggal készültek, használatukat azoknak ajánlják, akik szeretik az intenzív illatokat, de fontos számukra a természetes, bőrbarát összetétel, no és a környezetvédelem. A Baby termékcsalád, ahogy a neve is mutatja, a kisbabákra gondol, de már a várandósság idején is ajánlott a használata, csakúgy, mint érzékeny, atópiás, ekcémás bőrproblémák esetén. Ezek a termékek allergénmentesek és hipoallergének, 100 %-os növényi hatóanyaggal készültek. A babák 3 hónapos koráig mindenképpen ilyen mosógélt, öblítőt és mosogatószert ajánlott használni, ezek ugyanis teljesen allergénmentesek, nem tartalmaznak semmilyen szintetikus tartósítószert, génmódosított összetevőt, parabént, kőolajszármazékot. Ráadásul a csomagolás is környezetbarát. A mosógélt bátran használhatják érzékeny bőrű felnőttek is, kézi és gépi mosáshoz, fehér és színes ruhákhoz
egyaránt. Az öblítővel sem gyűlik meg a bajuk, ráadásul ez utóbbi ápolja a szálakat, így óvja a ruhákat, sőt még vasaláskönnyítő hatása is van. Mondjuk, én tök nem vagyok egy vasalós típus, de már szülés előtt bababarát mosószereket kezdtem használni. A mosogatógél pedig teljességgel bőrkímélő, és bár tökéletes  zsíroldó hatása is van, a cumisüvegeket, babatányérokat is bátran lehet vele elmosni, mondom azoknak, akinél még tart ez a korszak. Aki nagyon ragaszkodik az illatokhoz, ezeket a termékeket diszkrét púderillattal is választhatja. Sárga, zöld, lila, pink. A színek már meghatározzák az Eco termékek illatát is: citrus, aloe vera és teafa, levendula és vanília, rózsa és citrom. Ezek a környezetbarát, vegán, állatkísérlet-mentes, bőrbarát termékek is 100 %-os növényi hatóanyagtartalommal bírnak, hipoallergén illatuk pedig nem terheli meg a szervezetet. A csomagolás pedig kis energiabefektetéssel újra feldolgozható.

Na, ezek voltak a hivatalos tudnivalók. Én megmutatom, miket kezdtem most használni, a felső képen látod. Hű, ki is kéne venni a mosást gyorsan! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7114937626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása