Nesze!szer

Beteg vagy? És a lelked mit mond?

2019. június 30.

 

betegseglelek.jpg

 

A betegség a lélek jelzése,egy intő jel ami elárulja hogy a lélekben megszűnt a harmónia.


Ezt ugyan mindannyian tudjuk,és érezzük még a fizikai tünet megjelenése előtt ,csak nem forditunk rá figyelmet.Ugyanis ha egy lelki problémát huzamosan nem tudunk megoldani,akkor az lenyomatot hagy a lélektestben, ami átíródik a fizikai síkra. A megjelenő tünetek kezelésen nem a megoldás,valódi eredményt csak akkor érhetünk el,ha feltárjuk a betegség kialakulásában szereplő lelki okokat, és azokat megoldjuk. Mert a betegséget nem legyőzni kell, hanem megérteni.és elfogadni.
Amikor megértjük, hogy honnan jött a betegség, mi alakította ki bennünk, akkor azt is tudni fogjuk, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy a valódi okot megszüntethessük, ennél fogva a természetes gyógyulási folyamat beinduljon.

Így juthatunk el csak a teljes gyógyuláshoz.

Részlet az Angyalforrás postjából, folytatás ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4414919110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása