Nesze!szer

A Gucci nyári illata smaragdosan csillog: Emerald

2019. június 18.

 

1080x1080px_gucci_flora_2019_flora_family_cp_300dpi_1.jpg

 

 

Van egy barátnőm, aki nem szereti a virágokat. Sokszor mondták már neki, hogy milyen ember az ilyen. Hát pont ilyen. Aztán kiderült, hogy nem véletlen ez a nem kedvelős dolog, mert volt egy előző élete, ahol bizony nem volt túl jó viszonya ezen szépséges növényekkel, konkrétan inkább fájdalmas. Na, ő oldotta ezt az emléket és azóta szárba szökkenni látszik a virágok iránti szeretete. Most ő hívta fel a figyelmemet, hogy micsoda jó kis illat a Gucci Flora Emerald. Így én is megszagoltam ezt a friss, igazán eredeti illatot, ami szerencsére nemcsak virágos, hanem fás is. Pont a nyár elejére való, nekem abszolút júniusi az illat jellege. Körtés, citromos, görögdinnyés, gardéniás, lótuszos, szantálos, pézsmás. Tényleg igazi Gucci. Nyilván mindenkin máshogy mutat, rajtam nem rossz, azt kell mondjam. Az eredeti Flora Gardenia illatüvegéhez hasonlóan visszaköszön a hatszögletű a forma. A zöld, lakkozott üveget a fekete Gucci felirat és az elegáns fekete masni teszi tökéletessé. Az illat dobozát ikonikus virág- és rovarminták díszítik, melyet először Grace Monacói hercegnő részére készítettek e1 1966-ban. Ezek a kifinomult motívumok varázslatosan ragyogó, élénk kompozíciót alkotnak a smaragdzöld színárnyalatnak
köszönhetően. A megújult színben pompázó Flora minta az újjászületést és a kortárs romantikát
szimbolizálja, tovább erősítve a Gucci ház vízióját. Az új dizájn egy autentikus, titokzatos és lenyűgöző nőről
szól, aki magán viseli az illatot, amely szépsége és érzékisége egyedi kifejezése. A limitált kiadású, üde és érzéki illatkompozícióhoz egy ragyogó reklámkampány is társul. A Gucci Flora Emerald Gardenia zöld üvege fehér gardénia sziromágyon nyugszik, míg az eredeti Gucci Flora illathoz készített kiegészítő kampányban Ellia Goddings modellt láthatjuk rózsaszín szaténruhában, arany koronával. Mondjuk, a lányom kicsit máshogy képzeli a koronás főket, de nekem ez nagyon Gucci. Szippantsátok meg az illatot, elég menő!

Gucci Flower Emerald 50 ml - 26 100 Ft

gucci_flora_csaj.jpg

 

 

3614225306921_gu_flo_le_19_edt_50ml_rgb_2500px_300dpi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5514899978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása