Nesze!szer

Lush minute húsvéti ajándék

2019. április 16.

 

lush_nyul.jpg

 

 

Hirtelen felismerés az embernek, de itt a húsvét mindjárt, nálunk ma már szó szerint megjelent a nyúl is az oviban. A gyerekek imádják, én meg sikoltozhatok, de mit is hozzon vasárnap reggelre? Vannak klasszikus alapok amelyeket imádunk. Nem a csoki és nem is a hímes tojás, mert ezek szinte természetesek. Nálunk a Lush fürdőcsodái a meglepik minden húsvétra. Ennek annyira örül kicsi és nagy is, hogy az nem igaz. Amit a fenti képen láttok, az már bújtatva van a szekrényben. Csak attól félek, hogy az illat elárulja, hová rejtettem. (Mutatom, a fenti nyulakon kívül mit teszek még a bokorba)

 

golden_egg.jpg

Az arany tojás. Igaz, totál csillámos lesz tőle a kéz, de nincs is ennél jobb. Egy fürdésre még sok is, nagyon finom az illata és aranyos víz kering utána a kádban. A Golden Egg is ott lesz a fűben idén! 

 

web_cream_egg_pink_blue_bubble_bar_easter_20181326.jpg

Cream egg. Mit fokozzam. Kék is és rózsaszín is. Iszonyat jó játék a vízben. Ja, mondtam már, hogy mentolos csoki illatot áraszt? A kakaóvaj pedig ápolja a bőröd. Vagy a gyerekét. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5514767052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása