Nesze!szer

De miért nem szeret?

2019. április 07.

 

 

szakitosize.jpg

 

Miért, miért nem tud szeretni? Nem igaz, hogy képtelen kimutatni az érzelmeit! Miért van az, hogy már semmit nem érez? Ezer és ezer kérdés. Amikor jajong a barátnőd, vagy egy szakítás után busongsz az önsajnálat mocsarában. Mert nem érted. És tényleg olykor totálisan érthetetlen egy-két ember viselkedése. Intelligensebbnek gondoltam - mondod magadban, vagy másnak is. Igen, az lehet. Sőt.

Ám tudod, az intelligencia és az érzelmi érettség nem jár kéz a kézben. Bizony a puszipajtás mivoltuk nem tisztázott. Így akár egy igazán okos ember is lehet tök tuskó emocionálisan. Aztán ott van még az, hogy esetleg túl fiatal lélek valaki. Hogy azt honnan ismered fel? Hát, érzed, ha te sokkal bölcsebb vagy. Tudsz okosabb lenni. És sokszor egy válás nem rólad szól, hanem róla. Arról, aki nem mer lépni. Arról, aki inkább választja azt, akit simán megcsalhat, mert olyan vak, hogy úgy hunyja be a szemét, hogy észre se veszi. És esetleg azt, akinek a kompromisszum a jó megoldás. Igaz, a férje ott vadászgat a tinderen. De neki fontosabb a szép nagy család ház, mint szembenézni a valósággal. És sok pasi ilyen csajt választ. Ám ezt őt minősíti. Nem téged.  Szóval, más helyett nem tudsz bátor és érzelmileg felnőtt lenni. Egyszer majd jön más, akinek már nem lesznek ilyen gondjai... és ez neked csuda jó lesz! 

Mert ez az egyetlen egy életed van ebben az életedben. És a kötelességed, hogy a lehető legjobban éljed. Boldogan!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2914746651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása