Nesze!szer

A következő héten fantasztikus energiák jönnek!

2019. március 17.

 

 

springmood.jpg

 

Igen, az év, az évkör mindig a Kos Nappal indul. Tehát, ilyenkor kezdünk új életet gyakorlatilag. Most még a Halakban lubickolunk, ami a zárás és a kettősség, az érzelmek maga. Nagyon sok bolygó mozog most, hogy profánul fogalmazzak, sok-sok hatással. Most leírok nektek egy-két üzenetet, fontos dolgot, a következő napokra. A forradalmi héten már túl vagyunk! 

Hétfőn még egy-két visszatérő lehetőséggel találkozhatsz az életedben, akár volt pasi, akár munkára irányuló ajánlat képében, de akár gonosz boszorka is lehet, aki megint akar tőled valamit. Te döntesz persze, a villa vagy az utca feliratot választod az adott dolog számára. Erős hét lesz, még mindig kicsit nyünnyögünk a lezárásokon, elengedéseken, olyan, mintha vinne bennünket a víz. Még kicsit koszos az alja, hordalékos, de már lelátsz az aljára és járni is tudsz benne. 20-án bukkanunk a téli nehéz időszak után a felszínre. Elértünk ugyanis a tavaszponthoz! Ekkor akkor támogatást kapunk, hogy akár az Eiffel torony tetejére is felmásznánk, gyalog, tűsarkúban. Az erős energiák mindig paskolják rendesen az embert, jó lenne, ha ezt ki- és felhasználnád és nem az úristendehülyemindenkikörülöttem irányába tendálnál. Tényleg fantasztikus nap a szerda!

De...és, figyelem! Most a Plútó azt mondja, minél jobban ragaszkodsz valamihez, aminek már lejárt az ideje, annál jobban fáj! Ez az időszak az, amikor a nagy x...okból fel lehet állni!!! Ne feledd, feledjétek, még retrográd Merkúr barátunk is, tehát olykor félre is mehetnek az üzenetek, lehetnek nehézségek a kommunikációban, közlekedésben ezen a héten még. Aztán jön is a hétvége és már megállíthatatlanok leszünk.

Nem hülyeség, ha most tartasz egy kis böjtöt, megtisztulást, nyilván tudod, hogy nemcsak a testnek, de a léleknek is jót tesz ez. Áldozatból születik az áldás, éljed meg ezen az elven a következő heted. A jutalom nem marad el, fentről segítenek bennünket rendesen! Hello tavasz, hello Kos, már nagyon vártuk az új évünket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4614695596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása