Nesze!szer

Hála...

2019. február 24.

 

 

hala_1.jpg

 

 

Te ismered a határaidat? Nem komfortzóna, nem olyan dolog, hogy meddig ér a nadrág. Egészen egyszerűen azt kérdezem: tudsz-e határt szabni annak, más meddig jön be az életedbe? Megmondod-e, ha valami sok neked, ha valami elég volt? Kikéred-e magadnak, ha valaki belegázol a lelkedbe, vagy ne adj isten tiszteletlenül bánik veled? Kérdések, kérdések... mindenkinek eljön az életében a pillanat, amikor az élet azt mondja: na, most mutasd meg, szabd meg a határaidat. Lehet, hogy ezen már túl vagy, de még az is lehet, hogy innen.  

Amennyiben nem mutatod meg, hol a lelki kerítésed, egészen biztos, hogy nem érzed jól magad a bőrödben. Nem mondod meg, hogy a képességeid alapján teljesen más feladatra lennél alkalmas, nem beszélhet veled így a rokon, vagy az orvos ne pökhendiskedjen, istent játszva. Határokat szabni jó dolog. Ha egy napon te is megteszed, hálás leszel ezután ezért saját magadnak. Erősödik az önbecsülésed és az is lehet, hogy végre komolyan vesznek majd. Az pedig azt jelenti: egy polccal feljebb kerülsz, emelkedsz! Légy hálás majd: magadnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1614010440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása