Nesze!szer

Semmi sem késő! Iris Apfel 97 évesen szerződést kapott!

2019. február 10.

 

iris_apfel_nyitojo.jpg

 

 

Ma egy huszonéves hölgy kérdezte valahol, nem késő ennyi idősen új szakmát tanulnia, váltani? A kérdést sem értettem, mert én a változatosságban és az állandó kihívásban hiszek és a fejlődésben. Iris Apfel most nagy példát mutat nekünk ebben. 97 évesen ugyanis szerződtette őt az IMG, akik Kate Moss, Chrissy TEigen és Karlie Kloss ügynökei többek között, ja és Gigi Hadidot se felejtsük ki a sorból. 

 

Iris Apfel tulajdonképpen egy művész, ha nem tudnátok, ki is ő, akit követtek. Férjével anno belsőépítészeti céget alapítottak és többek között Estée Lauder otthonát is ők rendezték be, de Gábor Zsazsáét is, hogy még valami magyar utalásunk legyen. Anyukája ruhákkal foglalkozott, apukája üveg- és tükörgyártásban volt érdekelt, így már gyerekként magába szívta a különleges dolgok iránti szeretetét. Művészeti tanulmányokat folytatott, művészettörténetet tanult, majd a  Women’s Wear Daily- nél dolgozott ilyen területen.  Férjével, akivel 67 évig éltek együtt, a világ számos táján megfordultak és inspirálódtak. Persze, anyagokat, szobrokat is gyűjtöttek és szállítottak a kuncsaftoknak. Művész és celeb körökben nagyon ismert volt Iris, de a modellkarrier az csak az utóbbi években talált rá. Extravagáns, ám mégis harmonikus kinézete sok követőt vonzott maga után. Emlékeztek még, hogy a MAC-kel is kollaborált? Most éppen gyerekek készítettek róla egy macit, mutatjuk is. Most pedig szerződést kapott az IMG-től. 97 évesen ez szép teljesítmény, nem?! 

Ps: sose adjátok fel és sose késő, bármi is az! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1414616648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása