Nesze!szer

Kemoterápia alatt kozmetikushoz menni? Nem mindenhová tilos!

2019. január 29.

 

 

kemokep.jpg

 

Segíteni, gyógyítani küldetés. Ennek sajnos nem mindenki van tudatában. Kozmetikussal is sokfélével találkozhat az ember. Ez viszont bizony felelősség. Azoknak, akik éppen nagyon nehéz időszakon mennek át, mindenbe kapaszkodni kell, ami a lelket felvidítja. Sajnos, sokan küzdenek rákos megbetegedésekkel hazánkban és állnak kemoterápiás kezelés alatt. Ez ugye méreg, amellyel minden káros dolgot igyekeznek elpusztítani.  A kozmetikus szakmában nem mindenki tudja, vagy tartja, hogy ilyenkor vannak olyan szépítő beavatkozások, masszírozások, amelyeket TILOS csinálni. Gondoljunk csak bele, hogy a nyirokkeringés stimulálásával mennyi gond történhet. Ezért jó lenne, ha mindenki felelősen állna azokhoz a hölgyekhez, akik kemo alatt állnak. Hisz ne rontsunk az állapoton semmiképpen, támogassuk őket, egymást.

Nem is olyan régen a témában egy szimpatikus felajánlással találkoztunk. Egy olyan eljárással és szakemberrel találkoztunk, aki felismerte a hiányt és a nála bevezetett 02-balance segítségével mégis szépülhetnek azok, akik épp a rákot igyekeznek legyőzni. Ez nem elektrokozmetika, itt az oxigén és a hialuron dolgozik együtt. Kormanik Andrea azt mondja, ez a módszer nem káros, sőt, szárnyakat adhat azoknak, akiknek a lelke ilyenkor a betegség miatt megtépázott. Andrea mindig jótékonykodik valamit mióta ismerem, szóval köszönet neki az újabb akciójáért. Havi egy napot be is iktatott, amikor bárki, aki kemoterápia alatt áll, ingyen szépülést kap tőle (nyilván a befogadóképessége véges, havonta két alkalom per fő, amit felajánlj). Ezzel is támogatva a hölgyeket és mutatva: nincsenek egyedül! A lélek csodákra képes, ha törődést kap, ez egészen biztos. Ez pedig a gyógyulás útját segítheti.

Kormanik Andi kozmetikus weboldalát ITT találjátok, a kezdeményezése leírásával is. Adjátok tovább, hátha valakinek ez tényleg sokat segíthet a gyógyulásban, még sok ilyen remek és felelős szakembert az országba! 

 

kormanik_andi_rozsaszin_szalag.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3814595330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása