Nesze!szer

Nyugi, nem veled van a baj, letisztulunk éppen!

2019. január 25.

 

 

letisztt.jpg

 

Reggel az egyik kedves barátnőm kérdezte, mi van most, mert nem tudott aludni?! Nálam volt szundi, de úgy ébredtem, mintha az úthenger ment volna át rajtam, többször is, elég erősen. Fáradtsági szintem csodás. Ja, nem. De miért is van ez, nézzük meg, mit mond az égbolt. 

Aki kicsit érzékenyebb, nyitottabb az energiákra, az bizony érzékelheti már a letisztító erőket, amelyek a következő héten csúcsosodnak ki. A január nem egy mismásolós hónap most, intenzív minden. Sajnos, ismeretségi körünkben is több haláleset történt. Amikor erősebbek a fenti energiák, történnek ilyesmik, de ugye ez mindig kilépési pont kérdése és a lélek dönt. Tehát annyira nem könnyű időszakban vagyunk, még a tavalyi elengedés is tart rendesen. 

Ezekben a napokban olyan dolgokkal találkozhatsz, ami a lelked legmélyéről jön és megoldandó. Tehát ez nem a kis piszlicsáré rendezések időszaka, tényleg erős elengedésben vagyunk még mindig. Ne csodálkozz, ha nem alszol, ha fáradt vagy és olyan álmaid vannak, amiről azt hitted, már rég elrendezted. Hát nem. Lehet ez akár a kitaszítottság érzéssel kapcsolatos, akár önbizalom probléma, ami most bukkan fel, te érted ezt. A kérdés, hajlandó vagy-e magaddal beszélgetni az ügyben. Tudod, a tudatosodás már egy stáció, utána jöhet a gyógyulás, döntés, mindenféle megoldás. Szóval nyugi, lehetsz enervált és nyugtalan, ez is érted van! Tavaszra meg úgyis úgy berobban minden, tele új dologgal az életedbe, hogy azt csak biztos alapokra lehet építeni, onnan lehet emelkedni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1314588042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása