Nesze!szer

Miért találkoztam vele?

2019. január 13.

 

 

talalkozasmiert.jpg

 

Egészen biztos, van valami dolgod vele. Hű, most miért találkoztunk? - teszik fel a kérdést sokan. Ez mindig a spiritualitásnak olyan része, amikor azon a szinten vagyunk, hogy mindenbe, de mindenbe próbálunk valami magyarázatot találni. Megpróbálunk rájönni, hogy a postás, amiért félre kacsintott, mit is jelenthetett karmikus szempontból. Sokszor pedig tök semmit. Csak úgy lenni kell, beleereszteni magunkat az egészbe és nem mindenen agyalni, kotlani, szép nőiesen túlmagyarázni. Nem kell. Ne adj energiát mindennek. A flow állapot nem azt jelenti, hogy letojsz mindent, de azért kicsit. Nem kell minden kesztyűt felvenni, nem kell minden csatározásba belemenni, de adott helyzetben, simán leordíthatod annak a haját, aki tiszteletlen veled. Persze, azon elgondolkodhatsz, valakinek a hiánya,vagy valaminek a felbukkanása mire is emlékeztet téged, hol is a gyökérélmény, esetleg az ősfájdalom, ahogy mondani szokás. És akkor onnan indulhat a gyógyulás.

Nincs mindenben feladat, nincs mindenben üzenet. Vagy talán annyi, mi lenne, ah élveznéd az életedet? Mi lenne, ha nem akarnál megfelelni, pontban délben ebédeltetni vagy éppen a legtrendibb kajáldából instastoryzni. Lehet úgy is élni, hogy az jó. És nem másnak, hanem neked. Tudod, az üzenet örök: a te életedet helyetted nem fogja más élvezni, te vagy, aki megteheted! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4814560216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása