Nesze!szer

Magyar tervező kabátjában a fiatal Batman

2019. január 09.

 

petra-foldi_kabat.jpg

 

 

Újabb magyar divattervező sikeréről számolhatunk be nektek. Ráadásul, elég veszélyesen jó siker ez. Petra Földi ugyanis kézzel készített kabátokat árul, melyet most a Gotham sorozat 5. szériájában visel a fiatal Batman. A Londonban (London College of Fashion) tanult tervezőtől a Warner Bros rendelte meg a szóban forgó kabátot, amely úgy tűnik, sokat feltűnik majd a televíziók képernyőjén. A Long Zipper trench coat elég jól áll David Mazouz főszereplőn, ugye? Gratulálunk a fiatal tervezőnek! 

(A fenti képen magát a kabátot láthatjátok, lent pedig a Gotham promo anyaga, benne Batmannal! Földi Petra, vagyis Petra Födi oldalát pedig ITT találhatjátok, érdemes megnézni szuper darabokat)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr214551780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása