Nesze!szer

Felemelő karácsonyi képek kórházakból

2018. december 15.

 

 

sick-kids-hospitals-christmas-photoshoot-heart-project-story-art-1-5c122d9c30e8b_700.jpg

 

Amikor azt mondod, minek karácsonyi fotózás. Amikor azt mondod, felhajtás.Amikor azt mondod, hülye szokás. Akkor mondom én azt: emlék. És azt, lehet, hogy van, akinek ez az utolsó. Emléke. A szülőknek pedig ez a kép fog mindent jelenti majd, a nehéz időkben.

Karan Alshop 2016-ban kezdte misszióját Ausztráliában, beteg gyerekeket fotózott Mikulással. (The Heart Project) Olyanokat kicsiket, akik jóval több panasszal küzdenek, mint egy kis téli meghűlés. Megható és egyben felemelő képek lettek és látva a híradásokban akcióját, nagyon sok fotós csatlakozott még a kezdeményezéshez. . Ők mind-mind Mikulással örökítik meg a kórházban fekvő gyerekeket, örömöt hozva az életükbe, Új-Zélandtól,  Angliáig. Ha meggyógyítani nem is tudják őket, a lelküket vidítják el.

Még sok ilyen embert  és megmozdulást a világnak, gyűlölködés helyett! 

forrás:boredpanda

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9014487430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása