Nesze!szer

Adventi kalendáriumok a szépség jegyében

2018. november 26.

 

kariadvent.jpg

 

 

Oké, az adventi kalendárium menő, főleg, ha jó csoki van benne. Ám mi van, ha igazán magunkat szeretnénk kényeztetni, akkor bizony beauty kalendáriumra van szükségünk. Ami durva, hogy mindjárt ki is nyithatjuk az első ablakot. De melyikben? Most néhány adventit ajánlunk nektek, amit még last minute akcióban beszerezhettek magatoknak! 

 

body_shop_adventi.jpg

 

Állati jó: The Body Shop

Illatban egészen biztosan, hogy ők viszik a prímet idén is. Három kalendáriummal készültek. Baglyos, rókás, őzikés. A legolcsóbb 22 ezer forint, szóval nem olyan borzasztó az ára, de te döntesz. Mindegyik más és más elven működik, van, amelyik body shop klasszikusokat tartalmaz és van újvonalasabb is. Gyönyörű mind, egészen biztos, hogy utána akár poszterként is használható. 

 

web_12_days_of_christmas_gift_pr_2018.jpg

 

12 napos csoda: Lush

Ennél az óriás csomagnál az a kérdés, mikor kezded el használni. A doboz lebilincselően cuki és 12 fürdéshez használható csodát rejt magában. Veheted magadnak, de adhatod ajándékba is... már akkor, ha kibírod, hogy tényleg átadjad. De az illatok ezt nem mindig engedik meg. A Snow Fairy imádatunk tárgya, a Golden Pear pedig aranyosan tökéletes. Na, ahogy ezt leírtuk, már semmi másra nem vágyunk, csak egy nagy kád vízre és egy Lush fürdőbombára!

Szia dobozos! Yves Rocher

yves_rocher_kari.jpg

 

Az Yves Rocher kilóra megvett minket ezzel a dobozos kiadással, mert gyönyörű. Tele klasszikus csodával és természetes kényeztetéssel, ráadásul nem horror az ára, sőt. Mondjuk, nem biztos, hogy nem húznánk ki az összes dobozt 1-jén hajnalban.

A nagy játékos: Clinique

24_days_of_clinique_adventi_kalendarium.jpg

Ez az adventi kalendárium az, ami a mindent visz kategória ár és érték arányban. Tavaly is bemutattuk nektek, mert nagyon megéri. A legjobb arcápolási dolgok vannak benne lemosótól az arckrémig, plusz spirál, pirosító, rúzs. Ráadásul nem induri pindurik, szóval ki is tart minden egy darabig, 24 000 Ft-ért.

A gyönyörű: L'Occitane

locci_advent.jpg

 

Na, csak miniben mutatjuk, mert úgy hírlik, már nem sok van belőle. Viszont a L'occinál az utóbbi években annyi jövés-menés volt, hogy már követhetetlen, épp ki a pr-es és kitől kérdezzünk. Na, ez lényegtelen, a fontos, hogy gyönyörű, amit kihoztak idén. Tuti, hogy megvennéd magadnak, ha nincsenek anyagi korlátok. Kényeztetés a köbön!

douglas_adventi_piri.jpg

 

Németesen tökéletes: Douglas

Annyira cuki, stílusos ez az adventi kalendárium, hogy jajjj... Ötletesen hajtogatható ki, szépítő maszkokat, testápolót, fürdőzselét és ilyesmiket tartalmaz arra, hogy felhangold magad szentestére. Imádjuk, imádjuk és csak 10 000 Ft

 

dm_trend_it_up.jpg

 

A legmenőbb: Dm trend it up

Amikor a dm kijött a trend it up vonallal, kicsit néztünk, hogy hű, ez már megint mi lesz? Aztán egy-két terméket használni kezdtünk és úristen, kenterbe verte a sokszor tizes szorzóval működő nagy márkákat is, főleg az egyik szempillaspirál.  Az idén olyan adventi kalendáriumuk jött ki, hogy kész sminkparadicsom a 24 ablakocska, de nyugi, körömre való cuccok is vannak benne. Van kedved kipróbálni? Az instán készítettem egy játékot hozzá, nézd meg ITT és pénteken már tiéd is lehet a naptár, ha te vagy a szerencsés!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9114393610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása