Nesze!szer

Black Friday? Vegyél kis feketét olcsóbban!

2018. november 23.

 

answear_kezd.jpg

 

Zokni, pizsi, gorenje... persze, ezek is öltöztetnek, de egy nő ruhatárában a kis fekete a mindent visz kategória. Ez az amit maximálisan ki tudunk használni, amiből esti öltözék varázsolható az iroda után. Most, a Black Friday kapcsán egy csomó iszonyat jó fekete ruhát választottunk nektek, amit igazán karcsú áron tudtok megvásárolni. Tudjátok, felesleges dolgokra nem költünk, de egy kis feketére... 

A fenti modell például kötött anyagból készült, tehát szuper választás télre. 4 790 Ft és ITT rendelheted meg. 

 

answear_fekete_2.jpg

Ez a modell óriás kedvencünk. Bőr hatású, de még mozogni is tudsz benne. Igazán dögös, úgy mondanánk. 9 900 Ft-ba kerül mindösszesen, nézz utána EZEN a linken.

 

answear_fekete3.jpg

 

A sportos vonal kedvelőinek mutatnánk következő kiszemeltünket, na, pont ő lesz az, akit mindjárt meg is rendelünk ajándékba... magunknak....D  8 390 Ft, ITT kukkanthatod meg. 

 

answear_fekete4.jpg

 

Igazán alkalmi a ruha jellege, akár karácsony estére is bevethető, de a céges buliba is. Tűsarkúval és balerinával is szuperül mutat, mondjuk a bundás csizmát azért nem ajánlanánk hozzá. Ma jóval olcsóbban jutsz hozzá, 13 990 Ft-be kerül, szemléld meg EZEN az oldalon. 

 

answear_fekete_5hat.jpg

 

Hát... ezt a ruhát azért egy blézerrel takarnod kell, ha a munka után szeretnél benne villantani valahol. Mango és 9 795 Ft most, IDE kattints érte.. Na, jó feketésézést mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4914388748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása