Nesze!szer

Borús őszi napok ellen

2018. november 22.

 

 

face_wheel_all-in-one.jpg

 

Kíváncsi vagy, hogyan tehetnéd a borús őszi napokat egy kicsit színesebbé és csillogóbbá?
Az IsaDora már az októberben kijött kollekcióival is megragadta a figyelmemet, de novemberre is tartogatott még egy kis meglepetést a számunkra. Ahogyan azt már láthatjátok a Douglas polcain, az októberi kollekcióban találhattok egy új, a sportos élethez tervezett alapozót, aminek előnye, hogy extra tartós, így ha nem is sportolásról beszélünk, hanem csak egy rohanósabb, stresszesebb napról, az alapozód nem hagy cserben!
Amit még megtalálunk az újdonságok között, azok az új szájfények melyek puhává és hidratálttá változtatják az ajkakat, ami igencsak jól jön ezeken a hideg napokon. Nem utolsó sorban pedig bevásárlókosarunkba tehetjük még a friss rúzskollekció egyikét, mely rúzsok immár 18 különböző árnyalatban kaphatóak! Na ebből válasszon az ember kedvencet!
De térjünk is rá a novemberi bónuszmeglepetésekre, amit az IsaDora tartogatott nekünk. Szerintem kevés olyan nő van a világon, aki nem hordja magánál sminkfelszerelése legalább egy részét a táskájában. Mert hát jól jön, ha van nálunk egy ajakápoló, egy rúzs, vagy egy alapozó, hogy kiigazíthassuk a nap fáradalmai mentén már nem annyira tündöklő sminkünket. Erre az esetre tökéletes az IsaDora Face Wheel All-in-one palettája, melyben egy helyen megtalálsz egy primert, kontúrt, bronzert, pirosítót és egy highlightert is! Habár köztudott, hogy egy női táska végtelen, azért egyszerűbb egy palettát magához vennie az embernek, mint 5 külön tégelyt, üvegecskét.
De nem csak utazós sminkkollekciónak kitűnő, az otthoni rendezést is megkönnyíti, na és persze
gyönyörű árnyalatai bárhol és bármikor sikert aratnak! A palettán kívül még akad egy-két újdonság, amiért érdemes lesz ellátogatni a Douglasba. Ilyenek az új pirosítók, melyek pici, praktikus kiszerelésben kaphatóak, több árnyalatban is. A könnyű használat mellett hatalmas előnye a hidratáló hatása, a benne lévő aktív hatóanyagok miatt, mint például a C és E-vitaminok. Végül, de nem utolsó sorban pedig egy sminkes ecset is helyet kapott a polcon, mivel kialakítását úgy tervezték meg, hogy igazodjon a folyékony, illetve a púder alapú sminkek felviteléhez is, legyen az egy alapozó, vagy egy highlighter.

Nesze!Emma

Alapozó - Active all day: 8 990 Ft
Szájfény - Lip Booster: 4 990 Ft
Rúzs - Perfect Moisture és Perfect Matt Lipstick: 4 990 Ft

Paletta - Face Wheel All-in-one: 10 600 Ft
Pirosító - Blush Stick 'N Brush: 5 990 Ft
Sminkecset - Face Buffer Brush: 4 990 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr214386524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása