Nesze!szer

Az otthoni cipő, amit felvesz a gyerek!

2018. október 26.

 

 

slipstop_macskas.jpg

 

Anyukaként biztosan ismered az érzést. (Persze, tudom, hogy vannak emberek, akiknek olyan gyerekük van, aki mindent megcsinál, mint egy kis gépecske, de az enyém nem ilyen.) Szóval. Évek óta szenvedünk, amikor bejön a hideg idő. Nincs padlófűtés, viszont a gyermek, természetéből adódóan állandóan rohangál. Tetszik neki a mindenféle papucska, de sokszor nincs annyi idő, amikor felpattan, hogy felhúzza. Ráadásul a mindenféle műanyag nyomja, az otthoni mamuszok neki melegek stb... Tehát az elmúlt két év egy folyamatos könyörgéssel telt, vedd már fel a papucsodat, nem csinálhatod ezt és ezt, amíg fel nem vetted stb... Persze, néha annyira unom már saját magamat hallgatni, hogy az botrányos. És unalmas is. Viszont lett megoldás!

Még nyáron láttam egy barátnőm insta oldalán valamit, ami megtetszett. Aztán nyilván elfelejtettem, nem volt rá időm stb. De bejött az ősz, így cselekedni kellett. Megnéztem a Slipstop oldalát. Ez egy puha talpú kis bebújós valami, amit tengerpartra és otthonra is ajánlanak. Otthon nálunk viszonylag kevés óceán található, én bentre gondoltam kipróbálni. Megrendeltem a lehető legszínesebbet a csemetének. Nem szóltam neki. Megérkezett és annyira örült, hogy extázisba jött szinte. Rögtön felhúzta és azóta már magától veszi fel, annyira imádja. Amikor megkapta, kicsit szülinapi szezonban voltunk családilag. Még az éttermekbe is elvitte magával és átvette a csizmáját erre. Szóval, csak ajánlani tudom. Sok képet nem tudok mutatni, mert épp abban a korszakban vagyunk, amikor a húsz méterre lévő fotósra is rákiabál, nehogy képet készítsen róla. Háztáji lesben állós béna van,  emitt. Szóval, nekünk eléggé bejött, csak ajánlani tudjuk! Nem az olcsó kínai kategória, de hajlandó hordani a csemete, így bőven behozza az árát! 

A slipstop weboldalát ITT találjátok, nagyon sok mint van, fiúknak és lányoknak is. 

 

rozi_slipstop.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5314321037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása