Nesze!szer

Átléptünk a Skorpióba. Most mi lesz?

2018. október 23.

 

 

skorpios.jpg

 

OKtóber 23-án átléptünk a Mérlegből a Skorpióba. Félelmetesen hangzik? Persze, azoknak, akik a magazinok kétsoros horoszkópjait olvassák csak és úgy hiszik, a Skorpió jegy az, ami hű, de rossz. Rossz napjegy nincs, hisz ki gondolná, hogy úgy vagyunk teremtve, az emberiség tizenketted része "hibás". Ilyen egyszerű analógiára csak azt a kérdést szoktam feltenni: melyik állat az, amelyik túléli az atomtámadást? A skorpió, igen! Tehát egy igazán állhatatos jeggyel van dolgunk, ami vagy aki minden akadályt legyőz. 

Az előttünk álló időszak is erről szól. A szépelgő, felszínen járkáló Mérleg heteiből átsétáltunk a mély megélések birodalmába. Amikor belülről dolgozik és pontosan tudjuk, az igazi valóság a látszat mögött van. Egyébként is az igazság meglátásának mezején járunk éppen, amelyet mától még erősebben "látunk". Sok mindenkiről fog kiderülni ez-az, és nem a nagy politika szintjén gondoljuk, bár azért az se pite, hanem akár a szomszéd néniről is kiderülhet, nyolcvan évesen rúdtánc bérletet vett. A Skorpió szenvedélyes is, így igazán nagy hévvel tudjuk belevetni magunkat bármibe, ami akár ajtócsapkodós is lehet persze. Szerelmek? Igen, azok is indulhatnak és egészen biztos, hogy mély érzésekre épülnek majd, tehát nem a könnyű kis flört, akár régi érzések is előkerülhetnek, amelyet eddig mélyen elrejtettünk, magunk elől is. Mivel ez az egyik legspirituálisabb jegy, már és amennyiben van ilyen, mindenféle fátylon túli ismeretek tanulására is szuper, az előadásokon is mélyen megérinthet egy-egy hallott gondolat, ami beépül.

Engedjétek magatokat magatokhoz, hisz tudjátok, mindenre a megoldás legbelül van. A Skorpió őszinte és állhatatos, erős, használjátok ki az energiáit!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8714317237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása