Nesze!szer

Puma & Ader Error

2018. szeptember 06.

 

 

puma-blue-1.jpg


Lehet a tökéletlenség a harmónia része?
Az ikonikus sportmárka, a Puma nemrégiben bemutatta legújabb kollekcióját, melyet egy igazán újító és lendületes branddel, az Ader Errorral közreműködve álmodott meg.
Az Ader Error mentalitásának lényege, hogy a megszokott dolgokat átváltoztassák, újragondolják és
valami új, gyönyörű, de egyben váratlan alkotást hozzanak létre. Ez a felfogás találkozott a Puma klasszikus stílusával és egészen meglepő kollekciót tártak a szemünk elé.
A cipők egyszerre hozzák a retro divat stíluselemeit, de a modern irány is ugyanolyan erősen felfedezhető. Ennek a két látszólag nagyon különböző stílusnak olyan keverékét alkották meg, melyet mindenki bele tud illeszteni saját öltözködési stílusába, mind a formatervezés, mind a színvilág terén. Több darabos ruhakollekció, cipők. Természetesen minden darab az újfajta stílusütköztetés jegyében készült és a jól megszokott profi minőség sem került háttérbe, az RS-0 a méltán híres Running System alapokra épült fel. A kollekció modelljei: új RS-0, az RS-100 és a klasszikus Suede.

RS-0 Sneakers: 49.990 Ft.-
RS-100 Sneakers: 57.990 Ft.-
Suede Sneakers: 37.990 Ft.-

Nesze!Emma

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2814225533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása