Nesze!szer

Vidám vasárnap

2018. augusztus 11.

 

woman-586185_1280.jpg

 

Minden olyan alkalommal, amikor valamilyen magasabb rezgés, ez által valamilyen pozitív változás, emelkedés töltődik be energetikailag az emberi rendszerbe, a tudatunkba, a személyiségünkbe, ez által az életünkbe - minden olyan alkalommal hullámszerűen zajlik a betöltés.
A magasabb rezgésű hullámok előtt mélyebbre süllyedünk, hogy lendületet vegyünk az emelkedéshez. Mint amikor az íjat megfeszítjük a nyíl kilövéséhez, vagy a kalapácsot hátralendítjük ahhoz, hogy lesújtsunk vele. Észrevehetjük a régi, mélyre húzó minőségeket és kitisztíthatjuk őket, helyet készítve az újnak.
A mélyrepülés csak a folyamat egy része, amelynek eredménye egy tisztább, magasabb, emelkedettebb rezgési állapot. Érdemes szem előtt tartani a mélyrepülés idején is, hogy a folyamat zajlik, az eredmény közeleg...

Zentai Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr814167455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása