Nesze!szer

Fesztivál? Ez tuti lesz!

2018. augusztus 06.

 

 

 

 

 

 

festival1.jpg


A Zalai-dombság legerdősebb vidéke, ahol a világ legnagyobb gímszarvasai élnek. Dombok, völgyek mélyén megbúvó tavak, patakok és melegvizű források. Ebben az érintetlen természeti környezetben kerül megrendezésre augusztus 31. és szeptember 1. között Magyarország első, különleges „erdőfesztiválja”, a Nagykanizsa mellett fekvő Csónakázó-tó partján és az Alsóerdőben.
„Itt még a vadak az urak”
A díszletet az egyik színpadhoz a csaknem 2 km hosszú tó partja, míg a másik erdei színpadhoz a csodálatos erdőség és a Dunántúl legmagasabb kilátója adja.

Nagynevű fellépők:
- világhírű triphop duó, a MORCHEEBA (UK), akik júniusban megjelent új lemezüket mutatják be a fesztiválon
- egy alternatív brit rockbanda, a TOPLOADER
- hazai fellépők: ÁKOS, a WELLHELLO, a Blahalouisiana, a Hősök, Szabó Balázs Bandája és a 30Y
- és még sokan mások
Az OHMYDEER egy természetközeli fesztivál, a szervezők bíznak abban, hogy ez a természet iránti tisztelet jellemzi az OHMYDEER-re érkezőket is. A természet központúság nem csupán a helyszín választásban nyilvánul meg a szó szoros értelmében, de a szervezők mindent megtesznek, hogy lehetőség szerint minél több környezetbarát megoldást alkalmazzanak úgy, mint lebomló pohár, szelektív szemétgyűjtés vagy elektromos autók a fesztivál helyszínén. Ez a fesztivál színvonalas nyárzáró vagy őszi szezonindító hétvégi program lehet bárki számára.
Állat lesz? Vadállat.
Oh, my deer.

Nesze!Emma

(A rendezvény facebook oldala ITT)

ohmydeer_bb.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8714162149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása