Nesze!szer

Vitorlázás? Nem kell hajót venned!

2018. július 27.

 

 

vitorlakezd.jpg

 

 

Kékszalag van vagy volt éppen, a vitorlások és a Balaton egyik legszebb ünnepe, versenye. Ilyenkor mindig előjön, hogy a vitorlázás milyen úri sport. Ezért is gondoltuk gyorsan, mutatunk ebben a témában valamit. Ugyanis néhány napja voltunk egy élményvitorlázáson. Családi ajándékként kaptuk valakitől, aki tudja, a hajózás egy nagy szerelem nálunk. Ideje volt már a minit is elvinni az első nagy körre, gondolta ő és jól tette!.

vitorlazasmeg.jpg

 

A Füred Sailing élményvitorlázását kaptuk ajcsiba, tehát Balatonfüredről indultunk. A kapitány már a kikötőben várt bennünket és ultra jó fej és rugalmas volt. Néhány órát voltunk kint a vizen a Bavariával, alulról beköszöntünk Tihanyba, megcsodáltunk a Balcsi csodás közepét és azt a végtelen nyugalmat, amit csak a víz közepén érezhet az ember. Nyilván az elején gyorsan átvettem az irányítást, végre én foghattam a kormány kerekét és azt kell mondjam: hiszek a női kormányzásban...D Az egész egy csoda volt, de tényleg. Amikor nagyon sütött a nap, a csemetét beküldtem egy jó mesét megnézni a kajütbe. Egyébként a kapitány elmondta, akár leány- és legénybúcsúra is ki lehet bérelni őket, vagy születésnapra, pezsgőzésre, spontán leánykérésre. Ez mondjuk ultra romantikus lehet.

fured_sailing.jpg

A lényeg, akinek van kedve, igénye, aktuális bulija-csapatépítője, nevezzen be egy ilyenre. Életre szóló élmény, a vitorlázásba komolyan bele lehet szeretni és kiszállás után elég jó az étterem a kikötőben, csak szólunk. Köszönjük ezt a szuper ajándékot, ez igazán figyelmes meglepetés volt!

Aki szeretné a barátnőit meglepni, vagy ide vinne egy pezsgős leánybúcsút, ITT keresse őket. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3914142819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása