Nesze!szer

Az IsaDora nyári PALM BEACH sminkösszeállítással jön

2018. július 17.

 

 

isadora_nyar-portre.jpg



A forróságra igazán erősen készült az IsaDora - olvashatjuk a nemrégiben nagyközönség elé tárt, legújabb kollekció egyik jelmondataként, mely PALM BEACH néven került a Douglas Parfüméria polcaira.De még milyen jó, hogy oda kerültek! A kollekció nagyszerűen passzol a nyári divathoz és stílushoz a ragyogó színekkel és a fantáziadús összeállításaival. Azonban nem csak a vakmerőbbek válogathatnak a forró nyári színekből, hanem azok is megtalálhatják a maguk kedvenceit, akik a nude színek és a visszafogottabb stílus mellett tették le a voksaikat, azonban mégis szeretnének egy kis ragyogást! Több új termék kifejezetten felkeltette az érdeklődésem, ilyenek például:

 Glossy Glow Stick – ez a highlither ideális arcra, ajkakra és szemre is, emellett pedig hidratálja is bőrünket!
Ára: 5990 Ft

 Twist-up Gloss Stick – ez a szájfény, számomra nagyon kellemes, igazi trópusi színei mellett, szintúgy hidratáló hatású! Puha ajkak és csinos színek egy termékben!
Ára: 5200 Ft

 Eye Shadow Quartet – négy szín, mégsem sok együtt. Ez a kis paletta ideális akár egy hétköznapi sminkhez, vagy egy vadabb nyári éjszakához is, amihez jól jön a színek extra tartóssága!
Ára: 6990 Ft

De a körömápolásról sem feledkeztek meg! A Tropical Nights összeállításokban a többféle ajakápoló termék mellett széles a választék a körömlakkok terén is, mindenki megtalálhatja a hozzá –és kedvenc nyári öltözetéhez - legjobban illőt!
Összességében tehát mondhatjuk, hogy érdemes betérni a Douglasba és alaposan szétnézni a Palm beach termékei között.. beach előtt.

Nesze!Emma

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr514115765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása