Nesze!szer

Olykor úgy kell....egy kis mágia!

2018. június 17.

 

magikus_ejjel.jpg

 

A jövő hét elég fontos hét lesz mindenki számára. Nyilván, aki soha semmit nem észlel, annak teljesen mindegy, mit is mondunk, vagy történik. Június 21-e mindig fontos dátum. Olyankor a föld és az ég elég közel van egymáshoz. A nyári NAPforduló igen erős spirituális időpont. Ilyenkor a tűz elem van érvényben, tehát nem ritka, hogy ilyen szertatásokról hallasz. De mire is jó majd neked ez a mágikus éjjel? Teremteni, újat kezdeni, sprituális megéléseket szerezni. Ilyenkor győz a fény, elnyomja a sötétséget. Te tudod, hogy a te életedben ez mit jelent.

Végezhetsz bármilyen szertartást, meditációt, a lényeg, hogy a nap és a tűz valahogy megjelenjen benne, Vigyázat, tényleg igen hatásos ilyenkor minden, tessék előkészülni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1214054010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása