Nesze!szer

Hello május!

2018. május 02.

 

hellomajus.jpg

 

 

Sokszor írtuk már nektek, a május, illetve ez a tavasz (ami nyár), nagy változásokat hoz. Most Schilling Péter számmisztikustól idézünk, amit ő írt erről, az 5. hónaporól:

 

A májusi energiák azért érkeznek most hozzád, hogy rávilágítsanak és elsöpörjék azokat az illúziókat, amik az elmúlt években vettek körül téged. Az illúziók lehetnek emberi kapcsolatok és a legkülönfélébb élethelyzetek, amikbe óriási hitet és energiát fektettél a múltban azt gondolva, hogy meghatározó szerepet töltenek be. A most érkező energiák hatására azonban elkezd kinyílni a szemed és megpillantod a köréd épült világ valódi arcát álarc és jelmezek nélkül. Elsőre talán sokkoló és kijózanító amit látsz, azonban tudomásul kell venned, hogy ez a valóság.

Azért építettél illúziókat magad köré, mert biztonságot nyújtottak és hozzájárultak a fejlődésedhez. Ne hibáztasd most magad ezért! Légy hálás, hogy végre megpillanthatod az igazságot! Hirtelen más szemmel kezdesz nézni azokra az emberekre, akiket eddig közel éreztél magadhoz. Lesznek olyanok, akiket idegennek érzel és nem fogod érteni korábban mi vonzott hozzájuk. Mások pedig közelebb kerülnek hozzád, mint valaha. Az igazság hirtelen fog kiderülni egy olyan helyzetben, ami krízist teremt. A kártyavár elkezd inogni és darabjaira hullik a szemed láttára.

Ne ijedj meg, mert az igazság felszabadít!

Nemcsak az emberi kapcsolataidban érnek majd sokkoló felismerések. Az életed különböző területein eszmélsz rá most az igazságra és nem érted mit keresel ezekben a helyzetekben. Hirtelen nem találod a helyed a munkádban, sőt talán az otthonodról is úgy érzed majd ideje lenne másikat keresned. Más helyek pedig nyugalommal és békével töltenek el. Szétválik egymástól mindaz, ami hozzád tartozik és mindaz, ami idegen tőled. Mindez ijesztő gyorsasággal történik, de semmi esetre sem kell megijedned attól, amit tapasztalsz!

Az Isteni Éned folyamatosan veled van most is és tisztában van vele mi történik körülötted. Ez a helyzet is, mint sok más az idei évben a kettőtök kapcsolatáról és a bizalomról szól. Minél erősebben hiszel önmagadban és az Isteni Éned bölcsességében, annál könnyebben veszed majd a hirtelen kialakuló új helyzetet. Ne feledd, hogy a bajban segítséget kérj. Nemcsak az Isteni Énedre számíthatsz, hanem azokra a földi segítőkre is, akik azért vannak körülötted, hogy az Univerzum rajtuk keresztül juttassa el számodra a segítségét. Most fog csak kiderülni igazán kik azok a fénylények, akik mindig is melletted állnak és kik azok, akiknek semmi közük hozzád.

Ami történik olyan lesz, mint egy tisztító erejű vihar

Bár a vihar romokat és törmeléket hagy maga után és elmos jó néhány dolgot körülötted mégis a megtisztulás és kijózanodás érzése marad utána. Bár ijesztő, ami történik, mégis szükségszerű. Ha nincs ez a vihar, akkor tovább kellene cipelned magaddal azokat a kapcsolatokat, amikből már régen ki kellett volna lépned és azokat a helyzeteket, amik már régen nem szolgálják a fejlődésedet. A vihar után maradó romok azok a tapasztalatok, amikre egy új és stabil várat építhetsz az új spirituális energiák segítségével.

A vihar utáni újjáépítés segít neked rendet tenni magadban. Letisztulnak a gondolataid és az érzéseid. Magabiztosan tudni fogod, hogy minden úgy volt jó, ahogy történt. A kezdeti sokk után felszabadulást érzel majd a súlyos terhek alól, amiket önerőből nem tudtál volna letenni. Egy ilyen megtisztító erejű változás segít, hogy azok a dolgok is távozhassanak az életedből, amik eddig csupán észrevétlenül rabolták az életenergiádat. A viharos átalakulás világossá teszi számodra a dolgok valódi arcát, bármennyire is próbálják leplezni magukat. 

A megtisztulás után felfedezheted magadban a csodálatos isteni teremtő erő

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3613883296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása