Nesze!szer

Itt az ideje a ragyogásnak!

2018. április 26.

 

bronzin_wheel_1.jpg


Hogy miért is? Hiszen végre megérkezett a várva várt tavasz ami úgy kellett nekünk mint egy falat teljes kiőrlésű kenyér. Néhány hete még esett a hó, de most ideje a napsütésre koncentrálni. Mert tavasszal nem csak a ruhatárunkat cseréljük le vagy vesszük elő a lengébb darabokat, hanem bizony a sminkünket és érdemes váltani. A párásabb napok miatt érdemes vízálló szempillaspirálra cserélni a jelenlegit hogy bombabiztos legyen, de neked még nincs egy szuper darabod?
Akkor most ajánlunk neked egyet a legújabb IsaDora Big Bold Waterproof Mascarat, ami garantáltan ellenáll a nyári záporoknak és még a strandon is magadon hagyhatod hiszen illatanyag-mentes és szemész által tesztelt spirál. .De ha már nyár és strand akkor nekünk elsőnek az aranylóan csillogó, napsütötte bőr jut eszünkbe ami idén nyáron is top trend lesz. Így április végén még nem igen érhetjük el ezt az állapotot de tudunk egy titkot. Mit szólnál ha most a bronzosítódat az alapozódba keverheted?Elég menő szerintünk!Így adsz egy kis ragyogást a és barnaságot a bőrödnek már tavasszal. (A nagy Face Glow 10 990 Ft) Hogy fokozzuk az élvezeteket még  matt- metál és 3d tükörfény rúzsokkal és szájfényekkel (4 800 Ft mindkettő) készül a számunkra az IsaDora. Április végétől pedig minden termék elérhető a Douglas polcaira! Te melyikre csapsz le?

Nesze!Eszti

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2313867770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása